کد: 215496508 مهر 1404 ساعت 11:396.4K بازدید

حنیف در یک روز تبرئه و محکوم شد!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دو رأی متفاوت برای مربی چادرملو اردکان صادر کرده است.
حنیف در یک روز تبرئه و محکوم شد!

به گزارش "ورزش سه"، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز دو رأی متفاوت درباره پرونده‌های مربوط به حنیف عمران‌زاده، مربی تیم فوتبال چادرملو اردکان صادر کرده است.

در پرونده نخست که با شکایت باشگاه پرسپولیس مطرح شد، این مربی از اتهام تحریک تماشاگران و رفتار خلاف روح جوانمردی تبرئه شد. بررسی فیلم بازی و مستندات نشان داد که تخلفی از سوی او صورت نگرفته و در نهایت کمیته انضباطی رأی به برائت عمران‌زاده داد.

اما در پرونده دوم که شکایت باشگاه پیکان در پی داشت، کمیته انضباطی نظر دیگری داشت. این بار اظهارات عمران‌زاده پس از دیدار دو تیم، مصاحبه نامبرده و صحبت‌های او علیه داور مسابقه به‌عنوان تخلف انضباطی محرز شناخته شد. بر همین اساس، کمیته انضباطی با استناد به مقررات موجود، این مربی را به پرداخت مبلغ ۵۱ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

به این ترتیب، عمران‌زاده در حالی از شکایت پرسپولیس تبرئه شد که در پرونده شکایت پیکان با محرومیت مالی مواجه گردید. اکنون این امکان وجود دارد که مربی چادرملو نسبت به رأی صادره در پرونده پیکان به کمیته استیناف اعتراض کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حنیف در یک روز تبرئه و محکوم شد! | ورزش سه