به گزارش ورزش سه، وینیسیوس جونیور بار دیگر نارضایتی خود را از تصمیمهای ژابی آلونسو به نمایش گذاشت و جنجالی شد. در دقیقه 70 دیدار رئال مادرید مقابل غیرت آلماتی، وقتی شماره پیراهن وینی روی تابلوی تعویض به نمایش درآمد، ستاره برزیلی با عصبانیت زمین را ترک کرد و وقتی روی نیمکت نشست نشانههای آشکاری از خشم و گلایه بروز داد؛ صحنهای که به گزارش رادیو "SER" در اسپانیا، یادآور رفتار مشابه او برابر اسپانیول بود.
در آن بازی هم وینیسیوس وقتی جای خود را به رودریگو داد با ناراحتی شدید واکنش نشان داد؛ حتی بطری آب را به زمین کوبید و به طرز آشکاری معترض شد. حالا همان داستان در آلماتی تکرار شد؛ او بدون لبخند یا احترام معمول به ژابی و کادر فنی، روی نیمکت نشست و دلخوریاش را پنهان نکرد.
زمینه این دلخوریها هم قابل توجه است. وینیسیوس مقابل مارسی در هفته اول لیگ قهرمانان نیمکتنشین بود و در بازگشت به ترکیب، نتوانست مقابل غیرت گل بزند؛ شبی که همتیمیاش کیلیان امباپه بدون زحمت خاصی هتتریک کرد و ستاره اول میدان شد. همین اختلاف فاحش در عملکرد دو مهاجم باعث شد عصبانیت وینیسیوس در لحظه تعویض بیشتر به چشم بیاید و بحثها درباره رابطه او و سرمربیاش شدت بگیرد.