به گزارش "ورزش سه"، ریکاردو ساپینتو در بازگشت به استقلال نمایش ناامید کننده داشته و پس از اینکه در نخستین بازی نتوانست تراکتور را شکست بدهد و سوپرجام را از دست داد، در لیگ برتر و سطح 2 لیگ قهرمانان نیز نتایج ضعیفی گرفته و امشب دومین شکست در آسیا را مقابل تیم نه چندان مطرح المحرّق بحرین متحمل شد تا مورد انتقاد شدید قرار بگیرد.
ساپینتو که در پنج هفته ابتدایی لیگ برتر یک برد، یک شکست و سه مساوی داشته و در دو بازی متوالی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوصل امارات و المحرق بحرین مغلوب شده، بعید نیست همین امشب به پایان کارش با آبیها برسد یا خودش از سرمربیگری کنارهگیری کند.
هواداران استقلال امشب و بعد از شکست مقابل المحرق بحرین، برای چهارمین بازی پیاپی علیه ساپینتو شعار سر دادند و حالا بعید نیست این سرمربی در نشست خبری از سمت خود استعفاء بدهد یا کنار برود.
خبرنگاران در سالن کنفرانس ورزشگاه شهدای شهرقدس در انتظار حضور ساپینتو هستند تا صحبتهای مهم او پس از شکست مقابل نماینده بحرین و شاید استعفای او را بشنوند.