کد: 215549010 مهر 1404 ساعت 16:3514.7K بازدید

بازگشت سریع: ژابی در تمرین رئال سورپرایز شد

مدافع میانی برزیلی که مصدوم شده بود، برای دیدار شنبه مقابل ویارئال آماده خواهد بود.
بازگشت سریع: ژابی در تمرین رئال سورپرایز شد

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید امروز اولین جلسه تمرینی خود را برای آماده‌سازی دیدار مقابل ویارئال در سانتیاگو برنابئو در روز شنبه  برگزار کرد. خبر مهم، بازگشت ادر میلیتائو بود که به دلیل ضربه‌ای که در بازی مقابل غیرت آلماتی دریافت کرده بود، غایب بود.

این مدافع برزیلی در جریان دربی شنبه گذشته که با شکست 5-2 رئال مادرید همراه بود، هنگام جلوگیری از یک موقعیت گلزنی توسط ضربه الکساندر سورلوت مصدوم شد. درد و محدودیت حرکتی او را از حضور در لیگ قهرمانان باز داشت. میلیتائو تحت درمان ویژه‌ای قرار گرفت که نتیجه داد و او توانست تمرین روز پنج‌شنبه را به طور کامل انجام دهد.

از سوی دیگر، بازیکنان مصدوم دنی کارواخال، آنتونیو رودیگر، فرلان مندی و ترنت الکساندر آرنولد به روند بهبودی خود ادامه دادند.

2233247

ژابی آلونسو با در اختیار داشتن سایر بازیکنان، با هدف کسب دوباره سه امتیاز پس از شکست سنگین مقابل اتلتیکو مادرید که باعث شد صدرنشینی رقابت‌ها را به بارسلونا با یک امتیاز بیشتر واگذار کنند، آماده‌سازی برای هفته هشتم لالیگا را آغاز کرد.

تمرین با گرم کردن و دویدن روی چمن شهرک ورزشی والدبباس آغاز شد. سپس بازیکنان به گروه‌های کوچک برای تمرینات رُندو تقسیم شدند و تمرینات سانتر و تمام‌کنندگی انجام دادند. در ادامه، مرحله تاکتیکی برگزار شد و تمرین با یک بازی 8 به 8 به پایان رسید.

رئال مادرید دومین و آخرین تمرین خود قبل از بازی مقابل ویارئال را صبح جمعه برگزار خواهد کرد و پس از آن ژابی آلونسو در کنفرانس خبری حاضر می‌شود.

با بازگشت میلیتائو، ژابی آلونسو امیدوار است که تیم بتواند با قدرت بیشتری در این دیدار مهم حاضر شود و سه امتیاز ارزشمند را کسب کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بازگشت سریع: ژابی در تمرین رئال سورپرایز شد | ورزش سه