کد: 215557410 مهر 1404 ساعت 23:033.2K بازدید

جوکوویچ دست از سر سینر و آلکاراس برنمی‌دارد!

نواک جوکوویچ، تنیسور صرب، می‌گوید قصد بازنشستگی ندارد و همچنان می‌خواهد یانیک سینر و کارلوس آلکاراس را به چالش بکشد.
جوکوویچ دست از سر سینر و آلکاراس برنمی‌دارد!

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های بین‌نسلی که نواک جوکوویچ صربستانی با کارلوس آلکاراس اسپانیایی و یانیک سینر ایتالیایی داشته، در سه سال گذشته جزو جذاب‌ترین قسمت‌های تنیس بوده است.

آلکاراس و سینر از زمان قهرمانی جوکوویچ در اوپن آمریکا ۲۰۲۳ تاکنون، ۸ گرنداسلم اخیر را بین خود تقسیم کرده‌اند. با این حال ستاره صرب هم بی‌نصیب نمانده؛ او در المپیک پاریس ۲۰۲۴ در دیدار فینال مدال طلا آلکاراس را شکست داد و در فینال تور نهایی تنیس‌بازان حرفه‌ای ۲۰۲۳ هم موفق شد سینر را مغلوب کند.

با این وجود، جوکوویچ ۳۸ ساله در این فصل برای غلبه بر نفرات اول و دوم رنکینگ جهانی مشکل داشت؛ او در نیمه‌نهایی رولان گاروس و ویمبلدون به سینر باخت و در همان مرحله در اوپن آمریکا مغلوب آلکاراس شد.

او پیش از شروع حضورش در مسترز شانگهای که اولین تورنمنتش پس از شکست مقابل آلکاراس در نیویورک خواهد بود، درباره رقابت با این دو بازیکن صحبت کرد.

چالش با خودم

جوکوویچ روز پنجشنبه در کنفرانس خبری پیش از مسترز شانگهای، گفت:«من هنوز هم در این شرایط تمام تلاشم را می‌کنم تا این بازیکنان را به چالش بکشم یا در وهله اول خودم را به چالش بکشم و ببینم واقعاً در تمام تورنمنت‌هایی که شرکت می‌کنم چه عملکردی دارم.»

2233405

او افزود:«به جز آن مسابقاتی که مقابل بهترین بازیکنان فعلی دنیا باختم، فکر می‌کنم در گرنداسلم‌ها واقعاً خوب بازی کردم و در همه‌شان به نیمه‌نهایی رسیدم. این نشان‌دهنده سطح و ثبات من است و از آن راضی هستم. اما در عین حال، بخشی از وجودم همیشه برنده است و می‌خواهد بهترین باشد. خوش‌شانس بودم که بزرگ‌ترین تجربه‌ها را از سر گذراندم.»

جوکوویچ کارش را در شانگهای برابر مارین چیلیچ آغاز می‌کند و طبق پیش‌بینی‌ها ممکن است در نیمه‌نهایی با یانیک سینر، نفر دوم جهان، روبه‌رو شود.

سینر در آمار تقابل‌های مستقیم ۶-۴ از جوکوویچ جلوتر است، اما تنیسور صربستانی ناامید نیست.

جوکوویچ گفت:«اینکه در مسابقات بزرگ بازی کنی و مقابل بهترین‌های دنیا ببازی، ایده‌آل نیست. اما با این حال، این باعث نمی‌شود دست بکشم. من تنیس را فقط برای کسب نتیجه و بردن جام‌ها بازی نمی‌کنم. دلایل دیگری هم برای ادامه دادن دارم.»

یکی از این دلایل برای مردی که ۱۰۰ قهرمانی در سطح تور دارد، فرصت بازی در کنار پسرش استفان، دخترش تارا و همسرش یلنا است.

استفان و تارا بارها در کنار زمین پدرشان را تشویق کرده‌اند. حتی رقص شادی تارا در کنار جوکوویچ، یکی از شیرین‌ترین لحظات ویمبلدون امسال بود.

جوکوویچ ادامه داد:«پسرم تنیس بازی می‌کند و اتفاقات را دنبال می‌کند. او اصرار داشت با من به چین سفر کند. دوست دارد همیشه همراهم باشد، اما باید به مدرسه برود. اینطور هم ساده نیست. با این حال، او عاشق تنیس و ورزش است.»

او افزود:«مهم است که چنین تورنمنت‌های بزرگی برگزار شوند تا تنیس را تبلیغ کنند و توجه بیشتری به ورزش در چین جلب شود. چین به همراه هند پرجمعیت‌ترین کشور دنیاست. مردم چین عاشق ورزش‌های راکتی هستند و ما این را می‌دانیم. تاریخ و سنت طولانی در تنیس، تنیس روی میز و ورزش‌های مشابه دارند. شما می‌توانید هیجان زیادی درباره تنیس در شانگهای و همین‌طور در پکن ببینید.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جوکوویچ دست از سر سینر و آلکاراس برنمی‌دارد! | ورزش سه