به گزارش "ورزش سه"، تیم شمس آذر در هفته ششم لیگ برتر با حساب 0-1 به آلومینیوم اراک باخت. این اولین باخت آنها بود و باعث شد جایگاهش در انتهای جدول باشد. البته شاگردان رضایی 5 بازی قبلی خود را مساوی کرده بودند ولی به دلیل کسر سه امتیاز، فعلا در جدول فقط 2 امتیاز دارند.
بعد از این باخت، باشگاه آلومینیوم با صدور بیانیهای اعلام کرد، سومین اشتباه تاثیرگذار داوری علیه این تیم رخ داده و باعث شده باز هم آنها امتیاز از دست بدهند. باشگاه شمس آذر مدعی است در حالی با یک گل باخته که در همان دقیقه اول به گل رسیده اما علیرغم استفاده از VAR در این بازی، حق این تیم ضایع شده است.
بیانیه شمس آذر با عنوان "تداوم تصمیمات اشتباه علیه شمسآذر؛ گل شمسآذر مقابل آلومینیوم دیده نشد!" منتشر شده که متن آن به شرح زیر است:
"هتتریک اشتباهات و تصمیمات داوری درباره نماینده قزوین اینبار در دیدار برابر آلومینیوم اراک اتفاق افتاد.
بعد از اینکه در هفته ابتدایی گل استقلال خوزستان در موقعیت کاملا آفساید به ثمر رسید و کمیته داوران نیز روی آن صحه گذاشت، هفته گذشته و در جدال با استقلال هم پنالتی این تیم در دقایق پایانی نادیده گرفته شد.
در بازی با آلومینیوم در کنار بدشانسهای بزرگی که برای فرصتسوزیها نصیب شمسآذر قزوین شد، یک صحنه کاملا مشکوک نیز اتفاق افتاد؛ جایی که در دقیقه اول بازی و روی ضربه سهیل فداکار، خلیفه گلر آلومینیوم مشخصا توپ را بعد از عبور کامل از خط برگشت داده است اما این صحنه در اقدامی عجیب حتی مورد بررسی نیز قرار نگرفت."
در ادامه این بیانیه تاکید شده است:
"مسلما عدم در اختیار داشتن تکنولوژی “گل لاین” و ناکافی بودن دوربینها مساله مهمی است که شاید داور بازی و اتاق VAR را در تصمیمگیری مناسب برای این صحنه با مشکل مواجه کرد و ضرری جبرانناپذیر نیز به این تیم در دیدار با آلومینیوم اراک وارد کرد.
در نهایت شمسآذر که در این فصل با VAR یا بدون آن با اشتباهاتی بزرگ امتیازات طلایی را از دست داده، در انتظار تصمیم و اعلام رسمی کمیته داوران در این خصوص است."