کد: 215582112 مهر 1404 ساعت 11:311.3K بازدید

واقعیت تلخ زندگی از زبان ستاره پیشین گلدن استیت

فوروارد تیم بسکتبال میامی هیت درباره یکی از واقعیت‌های سخت زندگی حرفه‌ای در NBA صحبت کرد.
واقعیت تلخ زندگی از زبان ستاره پیشین گلدن استیت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، اندرو ویگینز، فوروارد تیم میامی هیت، پس از پنج فصل حضور موفق در گلدن استیت وریرز، در میانه فصل 25-2024 طی معامله‌ای بزرگ برای جذب جیمی باتلر به میامی منتقل شد. این انتقال در حالی اتفاق افتاد که تنها چند روز از تولد فرزند تازه‌اش می‌گذشت.

او در مصاحبه‌ای گفت: سخت‌ترین بخش ماجرا همین بود. تازه بچه‌دار شده بودم و ناگهان مجبور شدم تیمم را عوض کنم. سه تا بچه دارم و جدا شدن از خانواده برایم خیلی دشوار بود.

ویگینز ادامه داد: انتقال در میانه فصل همیشه چالش‌برانگیز است، به‌ ویژه وقتی بازیکن باید از یک ساحل آمریکا به ساحل دیگر نقل‌مکان کند.

با این حال، ویگینز پس از پیوستن به میامی توانست در 17 بازی ابتدایی عملکردی درخشان داشته باشد و به‌طور میانگین 19 امتیاز، 4.2 ریباند و 3.3 پاس گل ثبت کند. پیش از آن نیز در گلدن استیت میانگین 17.6 امتیاز، 4.6 ریباند و 2.4 پاس گل با دقت پرتاب 37 درصد از پشت قوس داشت.

با آغاز فصل جدید 26-2025، ویگینز یکی از ارکان اصلی ترکیب هیت محسوب می‌شود اما همچنان شایعاتی درباره احتمال انتقال دوباره او به گوش می‌رسد. گزارش‌هایی وجود دارد که لس‌آنجلس لیکرز وضعیت او را زیر نظر گرفته است.

در پایان فصل جاری، ویگینز می‌تواند با استفاده از گزینه بازیکن (Player Option) خود به ارزش 30 میلیون دلار، آزادانه درباره آینده‌اش تصمیم بگیرد. تا آن زمان اما او قصد دارد تمرکز خود را بر عملکردش در میامی حفظ کند و به تیم جدیدش در دوران پس از باتلر کمک کند تا مسیر روشنی در لیگ پیدا کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

واقعیت تلخ زندگی از زبان ستاره پیشین گلدن استیت | ورزش سه