کد: 216667915 مهر 1404 ساعت 21:258.9K بازدید

رژه ملی‌پوشان لس‌بلوز با تیپ‌های منحصر به فرد

مسابقه در تیم ملی فرانسه: کی از همه عجیب‌تره؟

اردوی تیم ملی فرانسه همیشه به دلیل لباسهای خاص برخی بازیکنان خبرساز می‌شود. این بار عجیب‌ترین تیپ متعلق به ادواردو کاماوینگا بود.
مسابقه در تیم ملی فرانسه: کی از همه عجیب‌تره؟

به گزارش ورزش سه، در شروع اردوی تیم ملی فرانسه، بازیکنان طبق معمول با استایل‌های خاص خود در کمپ کلرفونتن حاضر شدند؛ جایی که هر بار شروع اردو به نوعی «نمایش مد» تبدیل می‌شود.

این‌بار اما ادواردو کاماوینگا در مرکز توجه قرار گرفت و با لباسی متفاوت و جسورانه، نگاه‌ها را از ژول کنده دزدید؛ مدافعی که در ماه‌های گذشته با لباسهای عجیب و غریبش، به جنجالیترین ستاره اردوی خروس‌ها تبدیل شده بود.

جالب اینجاست که این موج با خود ژول کنده کلید زده شد. او اولین کسی بود که با لباس‌های عجیب و ترکیب‌های غیرمنتظره در بدو ورود به اردوها خبرساز شد و حالا به نظر می‌رسد «ویروس استایل» او به هم‌تیمی‌هایش هم سرایت کرده است. از کت‌های طرح‌دار تا عینک‌های فانتزی، بازیکنان فرانسه هر بار با ظاهری متفاوت به کمپ می‌رسند، گویی رقابت آن‌ها نه فقط در زمین فوتبال، بلکه روی فرش قرمز کلرفونتن هم ادامه دارد.

2245176
2245177

این موج مدگرایی حالا به نوعی بخشی از فرهنگ اردوی فرانسه شده است. رسانه‌های محلی با شوخی از «هفته مد کلرفونتن» یاد می‌کنند، جایی که بازیکنانی چون کنده، کاماوینگا و حتی تئو هرناندز با لباس‌هایی عجیب و غریب ظاهر می‌شوند. در فرانسه می‌گویند جسارت بازیکنان ملی‌پوش برای تیپهای عجیب و غریب از جسارت‌شان در زمین برای فوتبال بازی کردن بیشتر شده است.

2245180
2245179
2245178
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مسابقه در تیم ملی فرانسه: کی از همه عجیب‌تره؟ | ورزش سه