به گزارش "ورزش سه"، وینیسیوس جونیور، ستاره رئال مادرید، پس از پیروزی ۵-۰ تیم ملی برزیل مقابل کره جنوبی در دیداری دوستانه که روز جمعه در سئول برگزار شد، سرمربی خود کارلو آنچلوتی را تحسین کرد و او را «مربیای که بیشترین اعتماد را به من داشته است» نامید.
وینیسیوس در گفتوگو با خبرنگاران در ورزشگاه جام جهانی سئول گفت: «او بهترین مربیای بوده که تا به حال داشتهام، کسی که بیشترین اعتماد را به من کرده و زیر نظرش بهترین بازیهایم را انجام دادم. حالا که به تیم ملی آمده، سه بازی با او انجام دادهام و در همین مدت دو گل زدهام و یک پاس گل دادهام.»
وینیسیوس زننده پنجمین گل برزیل بود؛ گلی که پیروزی قاطعانه آنها را کامل کرد. در این بازی، دو بازیکن دیگر هم درخشان ظاهر شدند: رودریگو که با وجود شروعی نامنظم در رئال مادرید، دو گل به ثمر رساند، و استِوائو، پدیدهی ۱۸ ساله چلسی که او نیز دبل کرد.
وینیسیوس خودش هم در آغاز این فصل روزهای سختی را در رئال مادرید پشت سر گذاشت؛ چرا که پس از جدایی آنچلوتی در پایان فصل گذشته، ژابی آلونسو هدایت تیم را برعهده گرفت. در مقطعی، ستارهی برزیلی به دلایل فنی نیمکتنشین شد، اما در بازیهای اخیر عملکردی درخشان داشت و دوباره جایگاهش را در ترکیب اصلی پس گرفت.
او همچنین تأکید کرد که این پیروزی پرگل مقابل کرهجنوبی «اعتمادبهنفس زیادی» به کل تیم داده و آنها را برای جام جهانی ۲۰۲۶ که هشت ماه دیگر در کانادا، آمریکا و مکزیک آغاز میشود، آمادهتر کرده است.
وینیسیوس گفت: «باید هرچه زودتر آماده شویم چون زمان زیادی باقی نمانده. میخواهیم همین روند را ادامه دهیم تا در جام جهانی عملکردی عالی داشته باشیم.»
او همچنین بر اهمیت «پرسینگ درست و دفاع بهتر» برای پیروزی در بازیها تأکید کرد و از کاسمیرو، همتیمی سابقش در رئال که با بازگشت آنچلوتی دوباره به تیم ملی دعوت شده، بهخاطر «استحکام بخشیدن به خط هافبک» تمجید کرد.
وینیسیوس در پایان گفت: «بهترین بازی ما باید همیشه بازی بعدی باشد، چون در حال پیشرفت هستیم.»
تیم ملی برزیل چهار روز دیگر در دومین دیدار تدارکاتی خود پیش از جام جهانی، در توکیو به مصاف ژاپن خواهد رفت.