به گزارش "ورزش سه"، بعد از شکست هفته گذشته شهرداری نوشهر مقابل فرد البرز در هفته هفتم لیگ یک، شایعاتی درباره نیمکت نماینده مازندران مطرح شد. در این خصوص گفته می شد که مسئولان باشگاه شهرداری نوشهر به دنبال تغییر روی نیمکت هستند و احتمال جدایی کیانوش رحمتی از این تیم وجود دارد.
برخلاف اخبار مربوط به جدایی اعضای کادرفنی شهرداری نوشهر، اما کیانوش رحمتی و دستیارانش در تمرینات این تیم حضور دارند و کارشان را دنبال کنند.
رحمتی به همراه همکارانش در تلاش هستند تا به بهترین شکل بازیکنان خود را برای بازی روز دوشنبه شهرداری نوشهر مقابل مس شهربابک آماده کنند.
شهرداری نوشهر از 7 بازی گذشته خود در لیگ دسته اول 5 امتیاز دشت کرده و در رتبه چهاردهم قرار دارد. این تیم برای بهبود وضعیت خود در جدول از مس شهربابک پذیرایی خواهد کرد.