به گزارش ورزش سه، یورگن لوکادیا، مهاجم هلندیالاصل و آشنا برای فوتبال ایران، حالا در آستانه تحقق رؤیایی قرار دارد که شاید حتی خودش هم روزی انتظارش را نداشت: حضور در جام جهانی با تیم ملی کوراسائو.
ستارهای که هواداران پرسپولیس هنوز نامش را با لبخند و حسرت به یاد میآورند، دوباره در سطح ملی خبرساز شده است. لوکادیا در پیروزی ۲-۰ کوراسائو مقابل جامائیکا در مرحله مقدماتی جام جهانی پاس گل داد و نقش پررنگی در صدرنشینی شگفتانگیز تیمش در گروه B ایفا کرد. تیمی کوچک از کارائیب که حالا به لطف همین نسل تازه که لوکادیو گل سر سبد آن است، یک قدم تا رؤیایی تاریخی فاصله دارد.
لوکادیا، متولد ۱۹۹۳، پس از سالها بازی در آیندهوون، برایتون و باشگاههای مختلف اروپایی، در سال ۱۴۰۱ با قراردادی پر سر و صدا به پرسپولیس پیوست. او در همان مدت کوتاه، با دقت و قدرت تمامکنندگیاش خیلی زود به محبوب سکوها تبدیل شد. لوکادیا در ۱۲ بازی برای پرسپولیس ۶ گل زد و در آن زمان با ارزشی نزدیک به دو میلیون یورو، گرانترین بازیکن خارجی تاریخ باشگاه محسوب میشد.
اما دوران حضور لوکادیا در ایران طولانی نبود. در حالیکه عملکرد یورگن در زمین چشمگیر بود، او ناگهان تهران را ترک کرد و بعدتر اختلافی حقوقی میان او و باشگاه شکل گرفت. سرانجام، در دادگاه عالی ورزش (CAS)، حکم به نفع لوکادیا صادر شد و او از پرداخت جریمه معاف شد.
پس از ترک ایران، لوکادیا مدتی در اروپا و شرق آسیا بازی کرد، اما نقطه عطف واقعی، تصمیمش برای پوشیدن پیراهن تیم ملی کوراسائو بود؛ جزیرهای کوچک با ۱۵۳ هزار نفر جمعیت که حالا با هدایت دیک ادووکات بهدنبال صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ است.
لوکادیا در ترکیب کوراسائو نقشی محوری دارد: هم بهعنوان تمامکننده، هم بهعنوان پاسور. سایت رسمی کونکاکاف تأیید کرده که پاس گل دوم بازی با جامائیکا از سوی او ارسال شده است؛ لوکادیا کلید صعود کشور 150 هزار نفری کوراسائو به جام جهانی است.
برای فوتبالی که همیشه دنبال قصه است، روایت لوکادیا یک داستان بسیار جذاب به حساب میآید؛ مهاجمی که از لیگ ایران تا مقدماتی جام جهانی در کارائیب مسیر عجیبی را پیموده. یورگن لوکادیا شاید در چند ماه آینده خودش را در جام جهانی ببیند، جایی که هیچکس تصور نمیکرد مسیر فوتبالی عجیبش از استادیوم آزادی تا آنجا برسد.