کد: 216829923 مهر 1404 ساعت 10:4112.9K بازدید

اعتراف رافینیا: می‌خواستم برای پول به عربستان بروم!

رافینیا تایید کرد که دریافت پیشنهادی هنگفت از باشگاه‌های عربستانی او را به ترک بارسلونا وسوسه کرده است.
اعتراف رافینیا: می‌خواستم برای پول به عربستان بروم!

به گزارش "ورزش سه"، رافینیا فصل گذشته یکی از مهم‌ترین بازیکنان بارسلونا بود. او با ثبت ۳۴ گل و ۲۶ پاس گل در مجموع رقابت‌ها به یکی از بازیکنان غیرقابل‌ جایگزین در سیستم هانسی فلیک تبدیل شد اما همان‌طور که خودش در گفتگو با ESPN برزیل یادآوری کرد، این داستان می‌توانست کاملاً متفاوت باشد.

این بازیکن بار دیگر تایید کرد که در تابستان ۲۰۲۴ تا آستانه جدایی از بارسلونا و پیوستن به عربستان پیش رفته بود، پس از این که پیشنهادی مالی قابل‌ توجهی از این کشور دریافت کرد اما هانسی فلیک توانست او را قانع کند که در این باشگاه بماند و یکی از ستون‌های پروژه‌اش باشد.

2213128

او گفت: «طبیعتاً به رفتن فکر کردم. فکر می‌کردم شاید زمانش رسیده باشد اما بعد با سرمربی صحبت کردیم، ابتدا تلفنی و سپس در آغاز پیش‌ فصل و او توانست من را قانع کند که بمانم و خدا را شکر که این کار را کرد. باید به این موضوع اشاره کنم که پیشنهادی که از عربستان دریافت کردیم من را بسیار مردد کرد.

می‌توانستم زندگی شخصی خودم، پدر و مادرم، پسرم و بسیاری از اطرافیانم را تامین کنم. از ۱۵سالگی در فوتبال بوده‌ام، در همه‌ جا روزهای خوب و بد را تجربه کرده‌ام و زمانی رسید که فکر کردم وقت آن است که به خودم و خانواده‌ام رسیدگی کنم. اما در نهایت در بارسا ماندم و همیشه با وجدان آسوده می‌دانستم چه چیزهایی می‌توانم به این تیم اضافه کنم.»

رافینیا در برابر انتقادها درک متقابل نشان داد و گفت: «شاید انتظار داشتند هر فصل ۳۰ گل برای این تیم به ثمر برسانم اما واقعیت این است که چنین کاری ویژگی من نیست.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار