کد: 216890926 مهر 1404 ساعت 09:2023.1K بازدید

خوشحالی مهاجم نشویل:

باورم نمی‌شود رقیب مسی شده‌ام!

سم ساریج اظهارات جالبی را درباره رقابت با لیونل مسی برای کسب عنوان آقای گلی مطرح کرد.
باورم نمی‌شود رقیب مسی شده‌ام!

به گزارش "ورزش سه"، فرصت رقابت با یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تمام تاریخ فوتبال، بُعدی تازه به فصل درخشان ساریج در لیگ فوتبال آمریکا اضافه کرده است. این بازیکن می‌گوید رقابتش برای کسب عنوان آقای گل با حضور جدی مسی این تجربه را برای او خاص‌تر کرده است.

او در گفتگو با پادکست The Overlap US در این باره اظهار داشت: «بله، عالی است. بدون شک گل‌هایی که امسال زده‌ام معنا و جذابیت بیشتری پیدا کرده است چون در رقابت با او هستم و این باورنکردنی است. اما در عین حال، در طول فصل همیشه سعی کرده‌ام روی مسیر خودم تمرکز کنم و به جایی که می‌خواهم برسم. اگر مدام به گل‌های او نگاه کنم، احتمالاً دیوانه می‌شوم چون او هر هفته گل می‌زند و این واقعاً خسته‌کننده است.

2230428

فکر می‌کنم سعی کرده‌ام ثبات داشته باشم، حتی وقتی دو یا سه بازی گل نزده‌ام، همیشه گفته‌ام می‌دانم فرصتم می‌رسد و گل می‌زنم و تلاش کرده‌ام بر همین اساس پیش بروم. فکر می‌کنم این فصل برایم فوق‌العاده بوده، فصلی که در آن به طور مداوم به همان کاری که می‌خواهم انجام دهم بازگشته‌ام و گل‌هایی را که نیاز داشتم زده‌ام... بدیهی است که رقابت با او لذت‌بخش است. اما در عین حال، اهداف خودم را داشته‌ام و امیدوارم کارم هنوز تمام نشده باشد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار