کد: 216896826 مهر 1404 ساعت 16:0012.9K بازدید

اختراع جدید در بارسلونای مصدوم‌زده

در پی مصدومیت‌های متعدد در خط حمله بارسلونا، هانسی فلیک روز جمعه با استفاده از آلخاندرو بالده به‌عنوان وینگر چپ موقت تمرین کرد.
اختراع جدید در بارسلونای مصدوم‌زده

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به مصدومیت‌هایی که بارسلونا به‌ویژه در خط حمله با آن مواجه است، هانسی فلیک دیروز سیستمی جدید را آزمایش کرد که در آن از بالده به‌عنوان وینگر چپ موقت استفاده شد، در حالی که جرارد مارتین به‌عنوان مدافع راست بازی کرد. این روشی برای حفظ سیستم بازی بود که پیش‌تر با موفقیت کمی آزمایش شده بود.  

2244722

بارسلونا برای بازی امروز با ۹ مصدوم مواجه است که دو نفر از آن‌ها امروزمجوز پزشکی دریافت کردند. برای بازی امروز عصر، خوان گارسیا، تراشتگن، گاوی، رافینیا، اولمو و فران تورس (که دیروز غیبتش تأیید شد) قطعاً غایب هستند. فرمین و لامین یامال نیز مصدومند، اما  امروز صبح مجوز پزشکی گرفتند

در خیرونا، وضعیت چندان امیدوارکننده‌تر نیست. هفت بازیکن برای بازی امروز قطعاً غایب خواهند بود: داوید لوپز، خوان کارلوس، فان ده بیک، فرانسس، اونهی، لمار و ایوان مارتین. در مقابل، میچل بازیکنانی مانند آبل رویز، تسینگانکوف، سولیس و جوئل روکا (که از تیم زیر ۲۱ سال بازگشته) را در اختیار خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار