کد: 216951129 مهر 1404 ساعت 03:153.6K بازدید

چهار برد با تفاضل حیرت انگیز؛

استقلال، کابوس تازه وارد فوتسال زنان

تیم فوتسال زنان استقلال توانسته تا به اینجای کار خیلی خوب پیش برود و حداکثر ممکن امتیازات را کسب کند.
استقلال، کابوس تازه وارد فوتسال زنان

به گزارش "ورزش سه"، وقتی خبر رسید قرار است فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان با تعداد تیم‌های بیشتری برگزار شود و شرکت کننده‌ها از 8 تیم به 12 تیم افزایش خواهد یافت، مشخص شد که برنامه ریزی جدی‌تری در این رشته ورزشی قرار است اتفاق بیفتد. منتها خبر داغ‌تر این بود که باشگاه استقلال نیز قرار است در این حوزه تیمداری کند. همین هم باعث شد تا توجهات به فوتسال زنان بیشتر از قبل شود.

شهناز یاری سرمربی سابق تیم ملی به عنوان سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال انتخاب شد و جذب بازیکنان ملی‌پوش و مطرح مثل مارال ترکمان و نسترن مقیمی اینطور نشان داد که آبی‌ها روی موفقیت در این مسابقات هدفگ‌ذاری کرده‌اند.

بازیکنان استقلال در همان هفته اول با نتیجه 1-6 از سد ایران زمین ملارد گذشتند تا مشخص شود با توپ پر وارد مسابقات شده‌اند. حریف هفته دوم این تیم، مس رفسنجان، در مسابقه حاضر نشد و نتیجه آن با حکم انضباطی 0-3 به سود استقلال اعلام شد. در دو هفته بعدی هم نوار بردهای آبی‌ها تداوم داشت و آنها را به صدرنشین جدول رده بندی تبدیل کرد.

تا به اینجای کار، استقلال با وجود تازه وارد بودن توانسته نتایج بسیار خوبی بگیرد. آنها تا پایان هفته چهارم با 12 امتیاز به تنهایی در صدر جدول رده بندی هستند و پس از آنها، تیمهای مس کرمان، پالایش نفت آبادان، گلبرگ تاکستان و فولاد هرمزگان، همگی با 9 امتیاز و به لطف تفاضل گل به ترتیب در رده‌های دوم تا پنجم جدول دوازده تیمی هستند.

به همین بهانه نگاهی داشته باشید به نتایج تیم فوتسال زنان استقلال در چهار هفته ابتدایی لیگ برتر:
هفته اول| استقلال 6 – ایران زمین ملارد 1
هفته دوم| استقلال 3 – مس رفسنجان 0 (انضباطی)
هفته سوم| استقلال 7 - پالایش نفت اصفهان 1
هفته چهارم| سپاهان 0 – استقلال 5

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار