به گزارش ورزش سه، در حالیکه آلمان رویای این را میبیند که در جام جهانی سال آینده برای اولین بار از سال ۲۰۱۴ به قهرمانی رسیده و ستاره پنجم را روی پیراهنش چاپ کند، سرمربی پیشین لیورپول نظر متفاوتی دارد. کلوپ که حالا مدیر جهانی فوتبال در مجموعه ردبول است، در گفتوگو با مجله «کیکر» گفت: "ناگلزمان تیم واقعاً فوقالعادهای دارد، مخصوصاً اگر همه مصدومان برگردند. اما باید از این تصور دست برداریم که هر بار در یک تورنمنت شرکت میکنیم، الزاماً باید قهرمان شویم."
به باور کلوپ، قهرماننشدن آلمان در جام جهانی قرار نیست فاجعه باشد، چون سطح رقابت جهانی بسیار بالاست. او توضیح داد: "نمیدانم چرا همیشه باید در صورت حذف در نیمهنهایی یا یکچهارمنهایی همهچیز را زیر سؤال ببریم. کشورهای دیگر واقعاً قدرتمندند؛ فرانسه، اسپانیا، یا حتی انگلیس که با این نسلش باید بیش از این قهرمانی به دست میآورد."
با این حال، کلوپ به آینده تیم ملی آلمان خوشبین است: "من اصلاً نگران نیستم. کیفیت بازیکنان و مهمتر از آن، کیفیت مربی بسیار بالاست. بنابراین کاملاً امیدوارم، فقط از من نخواهید بگویم که ما قطعاً جام را میبریم."
یورگن کلوپ از ژانویه امسال در سمت جدیدش در ردبول مشغول به کار است. پیش از آن، او در 9 فصل با لیورپول همه جامهای ممکن از جمله لیگ قهرمانان، لیگ برتر و جام حذفی را فتح کرد. در دوران حضورش در دورتموند (۲۰۰۸ تا ۲۰۱۵) هم او دو بار قهرمان بوندسلیگا شد و در سال ۲۰۱۲ جام حذفی را هم برد.
با وجود پیشنهادهای متعدد برای بازگشت به نیمکت مربیگری، از جمله حرفهایی که در آلمان درباره نشستن او روی نیمکت مانشافت مطرح شده است، کلوپ فعلاً چنین احتمالی را رد کرده است.