کد: 216975129 مهر 1404 ساعت 16:3414.4K بازدید

امباپه خیلی معمولی و فروتن است

خط و نشان کاپیتان رئال: تشنه انتقام از بارساییم!

دنی کارواخال در آستانه ال‌کلاسیکو از این بازی و همچنین کار با ژابی آلونسو، وینیسیوس جونیور و کیلیان امباپه صحبت کرد.
خط و نشان کاپیتان رئال: تشنه انتقام از بارساییم!

به گزارش "ورزش سه"، کارواخال به دلیل مصدومیت در عضله سولئوس پای راست چند بازی اخیر رئال مادرید را از دست داده است. او این هفته به تمرینات در والدبباس بازمی‌گردد و همه نشانه‌ها حاکی از آن است که می‌تواند در فهرست این تیم برای ال‌کلاسیکوی یکشنبه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو قرار گیرد.

این مدافع راست یک سال پس از پارگی رباط صلیبی در گفتگویی با ال‌ موندو درباره موضوعات مختلفی صحبت کرده است، ازجمله دیدار برابر بارسلونا، حضور ژابی آلونسو روی نیمکت و مصدومیت سنگینی که فصل گذشته او را از میادین دور کرد.

ال‌کلاسیکوی این یکشنبه

«تشنه انتقام هستیم. البته هنوز راه زیادی در لالیگا باقی مانده است. این فقط یک بازی است، سه امتیاز. یعنی چه ببریم چه ببازیم، اتفاق خاصی نمی‌افتد اما از نظر احساسی، پیروزی برابر آنها برای ما و هواداران‌مان اهمیت زیادی دارد. این هفته با این تیم خواهم بود و تصور می‌کنم برای بازی یکشنبه آماده باشم.»

سخت‌ترین بخش مصدومیت

«درد، یعنی همان درد پس از عمل. ۱۰ روز تا دو هفته اول واقعاً وحشتناک بود. گاهی صبحانه را با همسرم می‌خوردم و یادم هست که باید هر دو ساعت دارو می‌خوردم، هر بار قوی‌تر از قبل. نمی‌توانستم بخوابم، نمی‌توانستم غذا بخورم. سعی می‌کردم پایین بروم تا سر میز غذا بنشینم اما بیش از دو دقیقه دوام نمی‌آوردم و مجبور می‌شدم روی مبل دراز بکشم چون درد غیرقابل تحمل بود. این سخت‌ترین بخش ماجرا بود.»

2228556

ژابی آلونسو

او مربی جوانی است و منظورم از جوان، مربی با ذهنیت‌ها و مفاهیم تازه است. مشتاق به حمله و پیشروی در بازی بدون انتظار. مربی‌ای است که اغلب با توجه به حریف خودش را تطبیق و تغییر می‌دهد تا به فرمولی برسد که بیشترین آسیب را وارد کند.»

وینیسیوس

«بحث و جنجال درباره وینیسیوس در بازی با ختافه کجاست؟ وقتی بازیکنی در حالی که توپ در سمت دیگر زمین است، دستش را دراز می‌کند و به گردن و صورتت می‌زند، دیگر چه جای بحثی می‌ماند؟ ما فقط تلاش می‌کنیم او را روی فوتبال متمرکز کنیم، چون وقتی تمرکزش روی بازی است، بهترین است، یکی از بهترین‌ها.»

امباپه در رختکن

«او پسر فوق‌العاده‌ای است. با لبخند وارد رختکن می‌شود و از همان لحظه اول کاملاً در تیم جا افتاد. آدمی معمولی است، خودش را بالاتر از دیگران نمی‌بیند و با توجه به این که می‌دانیم امباپه چه جایگاهی دارد، این ویژگی واقعاً ارزشمند است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار