به گزارش “ورزش سه”، باشگاه پرسپوليس عزم خود را برای بازگرداندن اوسمار ویهرا جدی کرده است و بنا به خواسته هواداران برای تغییرات در کادرفنی، پیمان حدادی مذاکرات ابتدایی با این مربی برزیلی را از سر گرفت.
در نهایت بعد از گفتگوی ابتدایی این مذاکرات شکل جدیتری به خود گرفت و اوسمار در گفتگویی ویدیویی با اعضای هیات مدیره، روند مذاکرات را دنبال کرد.
بعد از پایان جلسه از سوی مدیران این باشگاه اعلام شد که اوسمار با در نظر گرفتن شرایط کلی ۴۸ ساعت برای پاسخ به پرسپوليس فرصت خواسته است.
با این حال بخشی از بحث طرفین در خصوص مسائل مالی مربوط به قرارداد نیز بود که با اختلاف ناچیزی بین طرفین همراه بود. موضوعی که پیمان حدادی مدعی است حل شدنی است و مشکلی برای این موضوع شکل نخواهد گرفت. سرپرست مدیرعاملی پرسپوليس از جهات دیگر نیز این اطمینان را به سرمربی برزیلی اسبق و محبوب بین هواداران پرسپوليس که موفق شده بود عنوان قهرمانی را در رقابتی نزدیک و فشرده با جواد نکونام و استقلال از آن سرخها کند، داده است که تحت حمایت کامل مالکان باشگاه قرار دارد و برنامه ویژه تقویت تیم در پنجره زمستانی زیر نظر او و طبق خواستهاش دنبال خواهد شد.
بر این اساس مدیربرنامه اوسمار با حضور در تهران مذاکرات را از ساعاتی دیگر دنبال خواهد کرد تا طرفین به نتیجه نهایی برای همکاری دست یابند.
با این شرایط بازگشت اوسمار ویهرا به پرسپوليس دور از انتظار نخواهد بود و به نظر میرسد طرفین به نتیجه مثبتی برای همکاری دست یافتهاند و به زودی نیمکت پرسپوليس بار دیگر به این سرمربی برزیلی خواهد رسید.