کد: 216992330 مهر 1404 ساعت 12:0015K بازدید

شوک سنگین برای سیمئونه

شکست تلخ در موزه وحشت اتلتیکو

اتلتیکو مادرید یکی از تحقیرآمیزترین شب‌های چند سال اخیر در تاریخ این باشگاه را برابر آرسنال تجربه کرد.
شکست تلخ در موزه وحشت اتلتیکو

به گزارش "ورزش سه"، به‌ سوی موزه‌ وحشت اتلتیکو. نتیجه‌ یک‌ طرفه شاید آنچه را که در زمین دیده شد، به‌ خصوص در طول یک ساعت اول بازی اتلتیکو مادرید برابر آرسنال منعکس نکند. تیم مهمان موقعیت‌های گلزنی خوبی داشت (نفوذ خولیان به سمت دروازه‌ی خالی پس از اشتباه فاحش رایا و ضربه‌ دیدنی پای راست او که به تیرک دروازه برخورد کرد)، اما تا پیش از شروع طوفان میزبان، موفق به گلزنی نشدند.

گابریل، مارتینلی و ویکتور گیوکرس با دو گل، تیم سیمئونه را در عرض یک ربع نابود کردند. ۱۵ دقیقه‌ای فراموش‌نشدنی که روی ضربات ایستگاهی و سهل‌انگاری دفاعی شاگردان ال‌چولو شکل گرفت و پاک کردنش از حافظه‌ این تیم دشوار خواهد بود. گل‌های آرسنال یکی پس از دیگری از راه رسیدند، در حالی که جنون در امارات حاکم شده بود، خانه‌ تیمی که به نهایت توانش رسیده است. اتلتیکو مانند حبه‌ای قند در آب ذوب شد و شکستی سخت را متحمل شد. این تیم از خطر ضربات ایستگاهی آرسنال آگاه شده بود اما حتی این هم کمکی نکرد. طوفان در چهارده دقیقه!

چهار گل در کمتر از یک ربع جدالی را که تا آن لحظه برای اتلتیکو کاملاً قابل‌ قبول بود به یکی از بدترین شب‌های تاریخ‌شان تبدیل کرد. شکست سنگینی که در ۱۳ فصل حضور سیمئونه در لیگ قهرمانان کمتر نمونه‌ای مشابه داشته است. مردی که آمده بود تا حضور استثنائی در معتبرترین رقابت این قاره را به امری عادی و تکرارشونده تبدیل کند و تیمش را در جمع مدعیان این جام نگه دارد.

2250690

پنجمین بار در سطح بین‌المللی

این چهارمین بار در طول این دهه‌ است که اتلتیکو شکست ۰-۴ را تجربه می‌کند. این روند از فصل ۱۹-۲۰۱۸ و شکست برابر بروسیا دورتموند آغاز شد، سپس در فصل ۲۱-۲۰۲۰ برابر بایرن مونیخ تکرار شد و تا دیدار شب گذشته برابر آرسنال، آخرین مورد آن شکست مقابل بنفیکا در فصل ۲۵-۲۰۲۴ بود. پاری‌ سن‌ ژرمن نیز در جام جهانی باشگاه‌ها این زنجیره را تکمیل کرد.

اما این‌جا لیگ قهرمانان است و شکست در لیسبون تنها اندکی بیش از یک سال پیش، در حالی رقم خورد که آنها پیش‌ از آن در زمین پاری‌ سن‌ ژرمنی به برتری رسیده بودند که در نهایت قهرمان آن رقابت شد. این همان مسیری است که اتلتیکو برای تحقق هدفش که صعود به جمع هشت تیم برتر است، برگزیده است.

با این حال، روند ضعیف اتلتیکو در دیدارهای خارج از ورزشگاه واندا متروپولیتانو ادامه دارد. بازی لندن ششمین دیدار خارج از خانه‌ آنها بود و حاصلش سه شکست (برابر اسپانیول، لیورپول و آرسنال) و سه تساوی (مقابل آلاوس، مایورکا و سلتا) بوده است.

منبع: مارکا

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار