به گزارش "ورزش سه"، شکست تحقیرآمیز ۲-۶ برابر آیندهوون در سومین دیدار از مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان، شبی تلخ و تاریخی را هم برای کونته و هم برای ناپولی رقم زد و بار دیگر رکورد ضعیف این سرمربی ایتالیایی در این مسابقات را تایید کرد. این اولین بار در تاریخ ناپولی بود که این تیم در یک رقابت اروپایی شش گل دریافت میکرد و همچنین اولین بار بود که دروازه یکی از تیمهای کونته در یک بازی شش بار باز میشد.
آخرین باری که ناپولی در هر رقابتی شش گل دریافت کرده بود به دسامبر ۱۹۹۷ بازمیگشت که در سری آ با نتیجه ۳-۶ مغلوب سمپدوریا شد. اگرچه این رکوردها برای هر دو طرف ناخوشایند هستند اما شکست سنگین در آیندهوون تنها بر مشکلات ادامهدار کونته در لیگ قهرمانان اضافه کرد. او در طول دوران مربیگریاش تنها ۱۶ پیروزی در این رقابتها به دست آورده، در مقابل ۱۴ تساوی و ۱۵ شکست که میانگین ۱.۳۸ امتیاز در هر بازی را نشان میدهد.
نکته قابل توجه این است که کونته هرگز نتوانسته است از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان فراتر برود و تنها یک بار در فصل اول حضورش در لیگ قهرمانان با یوونتوس در فصل ۱۳-۲۰۱۲ بود که به این مرحله رسید. پس از آن، در فصل ۱۴-۲۰۱۳ با یوونتوس از مرحله گروهی حذف شد، در فصل ۱۸-۲۰۱۷ با چلسی به مرحله یک هشتم رسید، در فصل ۲۱-۲۰۲۰ با اینتر دوباره در مرحله گروهی حذف شد و در نهایت در فصل ۲۳-۲۰۲۲ با تاتنهام نیز نتوانست از یک هشتم فراتر برود.