کد: 217037702 آبان 1404 ساعت 18:036.6K بازدید

آذری جهرمی: ورزش را به اهل آن بسپارید

محمدجواد آذری جهرمی به مطرح شدن نام خود به عنوان یکی از گزینه‌های مدیریت باشگاه پرسپولیس واکنش نشان داد.
آذری جهرمی: ورزش را به اهل آن بسپارید

به گزارش ورزش سه، شکست پرسپولیس برابر خیبر خرم‌آباد در هفته هفتم و استعفای رضا درویش از مدیریت این باشگاه، سرخ‌ها را وارد مرحله‌ای حساس کرده است؛ در حالی‌که تیم بدون مدیرعامل به کار خود ادامه می‌دهد، هیئت‌ مدیره پرسپولیس مذاکرات خود را برای انتخاب سرمربی جدید آغاز کرده و همزمان، بحث درباره آینده مدیریتی باشگاه نیز بالا گرفته است.

این روزها نام پیمان حدادی و علی اینانلو، رئیس و عضو هیات‌مدیره باشگاه، به‌عنوان گزینه‌های اصلی برای تصدی مدیریت پرسپولیس مطرح شده است، اما در کنار این دو گزینه از محمدجواد آذری جهرمی نیز به‌عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی یاد می‌شود؛ موضوعی که واکنش خود او را به دنبال داشته است.

این موضوع واکنش وزیر پیشین ارتباطات را به دنبال داشت و او با انتشار پیامی در کانال شخصی خود از مطرح شدن نام‌های غیر ورزشی برای مدیریت باشگاه پرسپولیس انتقاد کرد و تاکید داشت مدیریت ورزش باید به اهالی ورزش سپرده شود.

او در این پیام نوشته است: «این هم از عجایب مدیریت در کشور ماست که بزرگان فوتبالی با آن سوابق درخشان بین المللی را خانه نشین می‌کنند و برای اداره‌ی تیم‌های فوتبال نام غیر ورزشی‌ها را مطرح می‌کنند!
مدیریت ورزش را به اهلش بسپارند برای همه بهتر است...»

این در حالی است که محمدجواد آذری جهرمی در سال‌های گذشته بارها علاقه خود را به پرسپولیس نشان داده است و همین پیشینه باعث شده انتشار نام او در فهرست گزینه‌های مدیریتی پرسپولیس قرار بگیرد و بازتاب گسترده‌ای در میان هواداران پیدا کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار