کد: 217050303 آبان 1404 ساعت 08:1510.7K بازدید

حریف هم حسرت خورد و هم لذت برد؛

۱۲ گل در ۹ بازی: طیبی، سوپراستار لیگ بدون رای‌گیری!

حسین طیبی، فوق ستاره ملی‌پوش تیم گهر زمین سیرجان با هت‌تریک خود، فوتسال ایران را دوباره سرگرم هنرنمایی‌‌اش کرد.
۱۲ گل در ۹ بازی: طیبی، سوپراستار لیگ بدون رای‌گیری!

به گزارش ورزش سه، گهرزمین سیرجان از یک پیروزی به پیروزی دیگر می‌تازد و حسین طیبی در این مسیر پیشتاز است. کهکشانی‌ها روز گذشته در آخرین دیدار دور رفت، پیروزی سخت و نزدیکی را مقابل بهشتی ساز تحول یافته تجربه کردند و این سه امتیاز را به مدد درخشش فوق ستاره‌ خود بدست آوردند. طیبی در بازی با بهشتی ساز، سه گل به ثمر رساند و ضمن تضمین جایگاه سوم برای کهکشانی‌ها، با ۱۲ گل زده به صدر جدول گلزنان صعود کرد.

این، یکی دیگر از بازی‌های پربار طیبی در لیگ باشگاهی بود که قطعاً جزو کاملترین آثار او در فصل جاری است. طیبی در ۹ دیداری که برای کهکشانی‌ها به میدان رفته، ۱۲ بار موفق به گلزنی و همچنین روی شش گل دیگر تأثیر مستقیم داشته است. آمار نشان می‌دهد طیبی تنها سالنی‌بازی در فصل جاری خواهد بود که میانگین بیش از یک گل در هر بازی را ارائه داده است.

او همچنین در موقعیت‌سازی، هم‌تیمی‌هایش را با ویژگی‌هایی که در طراحی حملات و چرخش توپ دارد، در مسیر گلزنی قرار می‌دهد که اگر از این فرصت‌ها بهتر استفاده می‌کردند، اکنون گهر زمین صدرنشین لیگ شناخته می‌شد.

2251718

اوضاع برای گهر زمین در مقایسه با ابتدای فصل کاملا تغییر کرده است، چرا که طیبی پس از رهایی از بند مصدومیت، نمایش تیمی را به سطح متفاوتی رسانده و هر هفته با عملکردش امتیازات کامل را برای گهری‌ها به ارمغان آورده است.

لازم به ذکر است تیم گهر زمین سیرجان با برتری مقابل بهشتی ساز گرگان که چهارمین پیروزی پیاپی آن‌ها خواهد بود، ۲۶ امتیازی شد و در جایگاه سوم، نیم فصل نخست را به پایان رساند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار