کد: 217061903 آبان 1404 ساعت 16:297.4K بازدید

چهار تراکتوری سابق علیه هدف اسکوچیچ

تیم گل‌گهر با چهار بازیکن پیشین تراکتور وارد زمین خواهد شد.
چهار تراکتوری سابق علیه هدف اسکوچیچ

به گزارش “ورزش سه”، تیم فوتبال گل‌گهر در حالی از ساعت ۱۷ به مصاف تراکتور خواهد رفت که در ترکیب تیم مهدی تارتار چهار بازیکن سابق تیم تبریزی دیده می‌شوند که هر کدام با شرایط متفاوت از این تیم جدا شدند و مقصد خود را تغییر دادند.

فرزین گروسیان دروازه‌بان پیشین تیم تراکتور در لیگ شانزدهم با امیر قلعه‌نویی به تراکتور پیوست. او گلر سوم سرخپوشان تبریزی بود اما پس از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات و جدایی‌ها، تبدیل به گلر فیکس تیم یحیی گل‌محمدی شد.

1146707

او در لیگ هفدهم شرایط چندان خوبی نداشت و با اشتباهات متعدد خود، به پاشنه اشیل تیم تراکتور تبدیل شد. البته در آن فصل سرخپوشان تبریزی عموما با بازیکنان جوان نظیر فرزین کار خود را ادامه دادند.

مهدی تیکدری در دوره مصطفی دنیزلی به تراکتور پیوست و یک و نیم فصل در این تیم حضور داشت و سپس با قراردادی سنگین و رضایتنامه بالا به گل‌گهر ملحق شد و از آن زمان تا حالا در سیرجان مانده است.

1594885

تیکدری دو بار با پیشنهادی از تیم تراکتور برای بازگشت مواجه شد اما پاسخ مثبت نداد تا در سیرجان به کارش ادامه دهد.

رضا اسدی دیگر بازیکنی است که در تراکتور حضور داشت. او دو دوره پیراهن سرخپوشان تبریزی را پوشید که یک بار در لیگ نوزدهم به عنوان هافبک دفاعی بود. اما در زمان خمس اسدی تبدیل به مهاجم شد و تا آستانه آقای گلی هم پیش رفت.

1840942

پویا پورعلی آخرین بازیکنی است که از تراکتور جدا شد تا به گل‌گهر ملحق شود. او در تیم اسکوچیج چندان موردتوجه این سرمربی نبود اما در گل‌گهر با مهدی تارتار به روزهای خوبش بازگشته است.

این بازیکن که دو فصل پیش پیشنهادی از پرسپولیس هم داشت، این فصل در شش پست متفاوت برای تیمش بازی کرده و امروز هم هافبک چپ بازی خواهد کرد.

2100215
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار