کد: 217067303 آبان 1404 ساعت 19:2210.6K بازدید

حذف دوباره ایرانی‌ها از جام در امارات!

کلباء در حضور سه بازیکن ایرانی خود نتوانست مقابل خورفکان نتیجه بگیرد.
حذف دوباره ایرانی‌ها از جام در امارات!

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال کلباء که در فصل جاری پنج بازیکن ایرانی در لیست نفراتش دارد، از ساعت 16:25 امروز در حضور ثابت احمد نوراللهی، سامان قدوس و شهریار مغانلو و همچنین نیمکت‌نشینی امیرحسین سام‌دلیری و غیبت محمدمهدی محبی به مصاف تیم خورفکان رفت تا یکی از دیدارهای مرحله یک‌هشتم نهایی جام ریاست جمهوری امارات را برگزار کند.

کلباء که یک ماه قبل در هفته پنجم فصل 26-2025 لیگ برتر امارات با گلزنی شهریار مغانلو و پاس گل سامان قدوس و حضور ثابت نوراللهی به پیروزی خارج از خانه چهار بر دو مقابل خورفکان رسیده بود، امروز هم انگیزه زیادی برای تکرار برد در جام ریاست جمهوری داشت که این اتفاق نیفتاد.

در روزی که کلباء تا دقیقه 85 شهریار مغانلو و قدوس و نوراللهی را به‌طور کامل در زمین داشت، خورفکان که جایگاه یازدهم جدول لیگ برتر امارات را دارد، شگفتی‌سازی کرد و توانست به برتری دو بر صفر دست پیدا کند.

2252001

تیم فوتبال کلباء که 50 روز قبل با یک تساوی و یک شکست مقابل العین از جام بانک اسلامی ابوظبی حذف شده بود، امروز هم با باخت برابر خورفکان خیلی زود از جام ریاست جمهوری امارات کنار رفت تا حالا فقط منتظر رقابت در ادنوک لیگ باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار