کد: 217080104 آبان 1404 ساعت 12:188.4K بازدید

حذف دو تکواندوکار دیگر ایران در بخش مردان؛

یزدانی در یک قدمی مدال جهانی متوقف شد

امروز دو تکواندوکار ایرانی در بخش مردان مسابقات قهرمانی جهان از رسیدن به مدال بازماندند.
یزدانی در یک قدمی مدال جهانی متوقف شد

به گزارش "ورزش سه"، در روز سوم مسابقات تکواندوی قهرمانی جهان و در بخش مردان، ایران دو نماینده داشت که هیچ کدام موفق به کسب مدال نشدند. 

در وزن ۵۴- کیلوگرم مردان، مهدی رزمیان در دور نخست برابر لی چی ین از چین تایپه در دو راند و با نتایج ۶ بر ۲ و ۱۳ بر ۵ به برتری رسید اما در دومین مبارزه مقابل الداود از اردن ۲ بر یک تن به شکست داد و از دور مسابقات کنار رفت.

اما محمدحسین یزدانی نماینده وزن ۸۷- کیلوگرم ایران در دور نخست استراحت کرد، سپس برابر پارک وو هیوک دارنده مدال طلای جهان از کره جنوبی دو بر یک به برتری رسید و در دومین مبارزه نیز مقابل زکریا از مراکش ۲ بر صفر صاحب برتری شد.

او در مرحله یک چهارم نهایی مقابل سیمونه آلسیو دارنده مدال‌های طلای جهان و برنز المپیک از ایتالیا به میدان رفت و در پایان با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت تا در یک قدمی سکو متوقف شود. 

یزدانی در این مبارزه در راند نخست با نتیجه سنگین ۱۱ بر یک شکست خورد اما در راند دوم در ثانیه‌های پایانی ۳ امتیاز گرفت و ۴ بر ۲ به برتری رسید تا کار به راند سوم و پایانی کشیده شود. یزدانی در راند سوم برابر حریف عنوان‌دار ایتالیایی با نتیجه ۷ بر ۴ شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.

تاکنون ۷ تکواندوکار ایران در این رقابت ها به میدان رفته‌اند که حاصل آن یک مدال نقره توسط مهدی حاج موسایی و جذف ۶ تکواندوکار دیگر ایران بوده است.

فردا مهران برخورداری، دارنده مدال نقره المپیک نماینده ایران در بخش مردان خواهد بود و همه نگاهها به اوست که بتواند یکی از مدال آوران ایران در ووشی چین باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار