
به گزارش "ورزش سه"، پس از پایان رقابتهای ملی و نزدیک به چهار ماه حضور روبرتو پیاتزا روی نیمکت تیم ملی والیبال ایران، حالا نوبت مسابقات باشگاهی رسیده است تا این مربی ایتالیایی دوباره هدایت تیم میلانو را در سری A بر عهده بگیرد. پیاتزا تابستانی پرفراز و نشیب را با والیبال ایران پشت سر گذاشت؛ او پس از کسب رتبه هشتم در لیگ ملتها و ناکامی در صعود به مرحله نهایی، توانست با تیم ملی به مرحله یکچهارم نهایی قهرمانی جهان برسد، هرچند در نهایت مقابل چک شکست خورد و از صعود به نیمهنهایی بازماند.
پیاتزا حالا با تمرکز تازه به عرصه باشگاهی برگشته است تا فصل موفقی را با میلانو رقم بزند. تیم او در هفته نخست سری A ایتالیا در دیداری حساس مقابل مودنا به میدان رفت و در یک بازی نزدیک و مهیج توانست با نتیجه ۳ بر ۲ حریف خود را شکست دهد. این پیروزی نخستین گام مثبت میلانو در مسیر فصل جدید به شمار میرود و نشان از آمادگی بالای شاگردان پیاتزا دارد.
اما آنچه بیش از نتیجه بازی در فضای مجازی بازتاب پیدا کرد، صحنهای از فداکاری دامیانو کاتانیا، لیبروی میلانو بود. او برای نجات توپ، با تمام توان خود به سمت تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین شیرجه زد و با وجود برخورد شدید، موفق شد توپ را در جریان نگه دارد. این صحنه که از سوی فدراسیون جهانی والیبال نیز منتشر شد، تحسین بسیاری از علاقهمندان به والیبال را برانگیخت و به یکی از تصاویر ماندگار آغاز فصل جدید سری A تبدیل شد.