
به گزارش ورزش سه، سینا شاهعباسی مدافع مطرح تیم فجرسپاسی که سابقه طولانی در لیگ برتر دارد در بازی با استقلال یکی از عجیبترین بازیهایش را تجربه کرد و در کمتر پنج دقیقه دو بار مرتکب خطای پنالتی شد.
او روی پنالتی اول به سعید سحرخیزان سختنگرفت و بعد از عبور مهاجم استقلال با دست که روی شونهاش گذاشت و زرنگی سحرخیزان مرتکب خطای پنالتی شد و به این شکل دروازه فجر باز شد.
چند دقیقه بعد و در دقیقه 45+1 مسابقه او روی کورس سرعتی با علیرضا کوشکی هم اشتباه بزرگی کرد و دستهایش بیشتر از عرض بدنش باز بود و ارسال وینگر استقلال به دست او برخورد کرد و پنالتی دوم هم اعلام شد!
شاهعباسی که خصوصیات اخلاقی سرمربی تیمش را میشناسد پیش از سوت پایان نیمه نخست با چهرهای درهم انتظار برخوردی سخت از سمت پیروز را میکشید که این اتفاق هم با ابهام در نوع رفتار قربانی اما تصمیمی واضح و بیرون کشیدن شاهعباسی در زمین همراه شد و مدافع فجر در بین نیمه از زمین خارج شد.
