کد: 217098404 آبان 1404 ساعت 23:3017.9K بازدید

با جدایی هاشمیان

تمرین فردای پرسپولیس زیر نظر پیروانی و پپه

وحید هاشمیان در تمرین فردا (دوشنبه) حاضر نخواهد بود و این در حالیست که اوسمار نیز به این تمرین نخواهد رسید.
تمرین فردای پرسپولیس زیر نظر پیروانی و پپه

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته آخرین تمرین پرسپولیس با هدایت وحید هاشمیان برگزار شد. سرخ‌ها که بعد از مدت‌ها با حضور هواداران تمرین را پشت سر می‌گذاشتند، در حالیکه مشخص شده بود هاشمیان آخرین ساعات حضورش در این تیم را دنبال می‌کند، ریکاوری بعد از بازی با ذوب آهن را به انجام رساندند.

با اعلام کادرفنی، تمرین امروز سرخپوشان  (یکشنبه) تعطیل شد تا ضمن استراحت به بازیکنان، شرایط آتی تیم نیز از سوی مدیران دنبال شود. دقایقی پیش باشگاه رسما پایان همکاری با وحید هاشمیان را در سایت رسمی خود اعلام کرد و این در حالیست که پیگیری‌ها نشان می‌دهد که اوسمار به عنوان سرمربی جدید این تیم در تمرین فردا حاضر نخواهد بود و بامداد سه شنبه به تهران می‌رسد.

با پایان همکاری وحید هاشمیان و عدم حضور اوسمار گفته می‌شود تمرین فردا تحت نظر کریم باقری و مهرداد خانبان دنبال خواهد شد تا سرخپوشان مهیای بازی با تراکتور شود. امیرحسین پیروانی و پپه اوسادا نیز در این تمرین او را همراهی خواهند کرد.

نکته جالب توجه اینکه اولین تجربه سرمربیگری اوسمار در پرسپولیس نیز با پیروزی مقابل تراکتور همراه شده بود و اکنون باید دید این اتفاق بار دیگر تکرار می‌شود یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
23اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار