
به گزارش "ورزش سه"، در بازی روز گذشته استقلال و فجرسپاسی وقتی داور وسط در دقیقه 42 به سود آبی پوشان اعلام پنالتی کرد و یاسر آسانی وینگر آلبانیایی برای زدن این ضربه توپ را برداشت و وارد محوطه شد، اتفاق جالبی رخ داد.
در این ثانیه ها ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال ، صالح حردانی کاپیتان تیمش داخل زمین را به لب خط فراخواند تا نکته ای را به او منتقل کند. حردانی نیز سریعا خود را به کنار زمین رساند تا حرف های سرمربی خود را بشنود. ساپینتو که می خواست قبل از زده شدن ضربه توصیه ای به این بازیکن داشته باشد، از طریق صالح حردانی حرف خود را به گوش مهاجم خارجی آبی پوشان رساند.

حردانی بعد از شنیدن حرف های ساپینتو به سمت آسانی رفت و نکته مد نظر سرمربی را به گوش او رساند و جالب اینکه وینگر آلبانیایی هم به زیبایی ضربه پنالتی را تبدیل به گل کرد تا تیمش را یک بر صفر پیش بیندازد و زمینه ساز پیروزی استقلال شود.
حردانی که این روزها با بستن بازوبند کاپیتانی استقلال، نقش مهمی را در جمع کردن بازیکنان داخل زمین ایفا می کند، دیروز هم در نقش مترجم یاسر آسانی ظاهر شد تا اعتماد ساپینتو به او بیش از پیش مشخص شود.
