کد: 217109905 آبان 1404 ساعت 14:2812.9K بازدید

بازتاب پیروزی روز گذشته آبی‌ها

رسانه‌های پرتغالی: ساپینتو استقلال را به صدر رساند

رسانه‌های پرتغالی به پیروزی استقلال برابر فجرسپاسی و صدرنشینی تیم ساپینتو پرداختند.
رسانه‌های پرتغالی: ساپینتو استقلال را به صدر رساند

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که استقلال هفته‌ها درگیر فشارها، انتقادها و شایعات تغییرات روی نیمکت خود بود، حالا تیم ریکاردو ساپینتو به روزهای آرام و درخشان بازگشته است. آبی‌پوشان پایتخت پس از پیروزی برابر مس رفسنجان و الوحدات اردن، در دیداری قاطع موفق شدند فجر سپاسی شیراز را با نتیجه سه بر صفر شکست دهند و با سه برد متوالی، حالا به صدر جدول لیگ برتر ایران صعود کنند.

ساپینتو که در آغاز فصل زیر فشار زیادی قرار داشت، حالا با ایجاد نظم و هماهنگی در تیمش، استقلال را از بحران خارج کرده و به مسیر قهرمانی بازگردانده است. این بازتاب موفقیت در رسانه‌های پرتغالی نیز بازتاب گسترده‌ای داشت؛ جایی که چندین رسانه مطرح این کشور عملکرد سرمربی پرتغالی و تیمش را ستودند.

روزنامه آبولا تیتر " ریکاردو ساپینتو دوباره پیروز شد و به صدر جدول لیگ ایران صعود کرد" را برای گزارش خود انتخاب کرد و نوشت:
پس از کسب نخستین پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا ۲، استقلالِ ریکاردو ساپینتو بار دیگر در روز یکشنبه به پیروزی دست یافت (این سومین برد پیاپی در تمامی رقابت‌ها بود) و به صدر جدول لیگ ایران صعود کرد.

تیم تحت هدایت ساپینتو با گل‌های یاسر آسانی (دقیقه ۴۲)، سعید سحرخیزان (۴۵+۴) و حسین گودرزی (۸۷) به برتری قاطع دست یافت. آنتونیو آدان، دروازه‌بان سابق اسپورتینگ، بار دیگر نیمکت‌نشین بود.

2252357

سایت بولا نا رده از تیتر " استقلالِ ریکاردو ساپینتو صدرنشین جدید لیگ ایران شد" استفاده کرد و  نوشت:
پس از پیروزی ۳ بر صفر مقابل فجر سپاسی در هفته هشتم لیگ ایران، استقلال به رده نخست جدول رسید. با این پیروزی، استقلال با ۱۳ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به آلومینیوم اراک در صدر جدول قرار گرفت. تیم فجر سپاسی با متحمل شدن دومین شکست فصل، با ۱۲ امتیاز در رده هفتم جدول ایستاد.

این رسانه در ادامه نوشت: در لیگ بسیار فشرده ایران، فاصله تیم یازدهم جدول با صدر تنها سه امتیاز است.

شبکه CNN پرتغال نیز برای گزارش خود تیتر " ساپینتو پیروز شد و موقتاً در صدر جدول قرار گرفت" را برای گزارش خود انتخاب کرد و نوشت:

تیم ایرانی تحت هدایت سرمربی پرتغالی با نتیجه ۳ بر صفر برابر فجر سپاسی به پیروزی رسید و به صدر جدول لیگ ایران صعود کرد.

با این برد، استقلالِ ساپینتو با ۱۳ امتیاز هم‌امتیاز با آلومینیوم اراک در صدر جدول ایستاد، اما تیم‌های تراکتور تبریز و ملوان بندرانزلی تنها یک امتیاز کمتر دارند و در صورت پیروزی در دیدارهای عقب‌افتاده خود می‌توانند جای استقلال را در صدر جدول بگیرند.

2252798

سایت Maisfutebol نوشت:
تیم تحت هدایت سرمربی پرتغالی با نتیجه ۳ بر صفر فجر سپاسی را شکست داد و موقتاً به صدر جدول لیگ ایران صعود کرد.

استقلال در زمین حریف و در نیمه نخست با دو گل آسانی و سحرخیزان (هر دو از روی نقطه پنالتی) پیش افتاد و در نیمه دوم با گل گودرزی در دقیقه ۸۷ پیروزی خود را قطعی کرد.

طبق گزارش این رسانه، استقلالِ ساپینتو با ۱۳ امتیاز در صدر جدول قرار دارد، در حالی که آلومینیوم اراک با همان امتیاز اما تفاضل گل کمتر در جایگاه دوم ایستاده است. با این حال، تراکتور و ملوان تنها یک امتیاز کمتر دارند و هنوز دیدارهای هفته هشتم خود را انجام نداده‌اند؛ بنابراین ممکن است صدرنشینی استقلال موقت باشد. نکته جالب اینکه، آلومینیوم اراک دقیقاً رقیب بعدی آبی‌پوشان خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
49اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار