کد: 217111805 آبان 1404 ساعت 16:4322.7K بازدید

مهاجم 50 ساله انگلیسی تاریخ‌ساز شد

جیمی کیورتون در حال حاضر برای کینگز پارک رنجرز بازی می‌کند، حالا در تمام 10 سطح فوتبال انگلیس گل زده است.
مهاجم 50 ساله انگلیسی تاریخ‌ساز شد

به گزارش "ورزش سه"، جیمی کیورتون؛ این نام برایتان آشنا است؟ این مهاجم 50 ساله به‌تازگی در انگلیس تاریخ‌سازی کرده و به اولین بازیکنی تبدیل شد که در هر 10 سطح از سیستم فوتبال انگلیس گلزنی کرده است.

او که کار خود را در فصل 1993/94 با نوریچ سیتی در لیگ برتر آغاز کرد، همچنان به فوتبال ادامه داده و گلزنی را هدف اصلی خود قرار داده است. اما آخرین گل او (اولین گلش برای کینگز پارک رنجرز در دسته یک یک شمالی لیگ شرقی کانتیز) خاص بود، زیرا به او اجازه داد تا هرم فوتبال انگلیس را کامل کند.

2252828

او در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی گفت: «می‌توانستم در ومبلی یا هر جای دیگری باشم و دقیقاً به همین شکل جشن می‌گرفتم. حس فوق‌العاده‌ای بود. من عاشق گلزنی‌ام. هر گل به اندازه بعدی خاص است.»

در حرفه‌ای طولانی که 32 فصل طول کشیده، او با ردینگ و کویینز پارک رنجرز صعود به دسته‌های بالاتر را تجربه کرد و همچنین در چمپیونشیپ با کولچستر یونایتد کفش طلایی را به دست آورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار