
به گزارش "ورزش سه"، وریا غفوری پس از بازگشت کاروان استقلال از رفسنجان، در فرودگاه با اعضای تیم خداحافظی کرد و محل را ترک کرد؛ اتفاقی که شایعات درباره پایان همکاری او با آبیها را جدیتر از همیشه کرده است.
مربی موقت استقلال که در دیدار مقابل مس رفسنجان هدایت تیم را بر عهده داشت، بلافاصله پس از رسیدن به تهران با بازیکنان و اعضای کادرفنی خداحافظی کرد و به نظر میرسد قصدی برای ادامه حضور روی نیمکت استقلال ندارد.
این اتفاق در حالی رخ داده که پیش از این گفته میشد وریا قرار است به عنوان یکی از دستیاران سهراب بختیاریزاده به فعالیت خود ادامه دهد. با این حال، لحن او در نشست خبری پس از بازی هم نشانههایی از خداحافظی در خود داشت؛ جایی که تأکید کرد «اگر ساپینتو سرمربی بود، من اینجا حضور نداشتم» و گفت تنها به درخواست باشگاه و به خاطر تعهدش به استقلال مسئولیت این مسابقه را پذیرفته است.

غفوری در آن نشست خبری چند بار به این موضوع اشاره کرد که هیچگاه چشمداشتی به نیمکت استقلال نداشته و صرفاً برای عبور تیم از یک مقطع بحرانی کنار آبیها بوده است و مأموریتش در این برهه زمانی به پایان رسیده است. همین جملات در کنار خداحافظی امروز او در فرودگاه، این برداشت را تقویت کرده که حضورش در کادرفنی استقلال حداقل در مقطع فعلی به پایان رسیده است.
با این حال، برخی منابع نزدیک به باشگاه معتقدند هنوز احتمال بازگشت او وجود دارد؛ آن هم در صورتی که علی تاجرنیا، رئیس هیئتمدیره باشگاه، شخصاً برای منصرف کردن غفوری وارد عمل شود.
باید دید در ساعات و روزهای آینده چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد و آیا وریا بار دیگر به نیمکت استقلال بازمیگردد و به کادرفنی بختیاریزاده اضافه خواهد شد یا مأموریت کوتاهمدتش با پیروزی در رفسنجان به پایان رسیده است.