کد: 217121305 آبان 1404 ساعت 22:4639.3K بازدید

کارواخال دو تا سه ماه مصدوم است

ضربه بزرگ به رئال مادرید: شادی ال‌کلاسیکو خراب شد!

دنی کارواخال به دلیل مصدومیت حدود دو تا سه ماه از میادین دور خواهد بود.
ضربه بزرگ به رئال مادرید: شادی ال‌کلاسیکو خراب شد!

به گزارش "ورزش سه", باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که دنی کارواخال به دلیل وجود یک جسم شناور مفصلی در زانوی پای راستش باید تحت عمل آرتروسکوپی قرار گیرد.

شادی پس از پیروزی در ال‌کلاسیکو برای رئالی‌ها با یک تلخی همراه شد. رئال حدود ۲۴ ساعت پیش بارسلونا را شکست داد و حالا خبر مصدومیت کاپیتانش را تایید کرد. مصدومیتی که او را بین شش تا ده هفته از میادین دور خواهد کرد. این مدافع راست و کاپیتان تیم باید برای برطرف کردن این مشکل در زانوی راستش، عمل جراحی جزئی (آرتروسکوپی) انجام دهد.

در بیانیه رسمی منتشرشده از سوی باشگاه آمده است:«پس از انجام آزمایش‌ها بر روی کاپیتان تیم توسط تیم پزشکی باشگاه رئال مادرید، مشخص شد که در زانوی پای راست او یک جسم آزاد مفصلی وجود دارد. کارواخال به‌زودی تحت عمل آرتروسکوپی قرار خواهد گرفت.»

2253005

به این ترتیب، مدافع اسپانیایی حداقل برای چند هفته از ترکیب تیم کنار خواهد بود و بازگشت او به میادین به روند بهبودی پس از جراحی بستگی دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار