کد: 217128006 آبان 1404 ساعت 10:4749.5K بازدید

تشکیل کانون پیشکسوتان و دلخوری علی جباری

سلطان استقلال، باشگاه را بلاک کرد!

پیشکسوت ارزنده استقلالی‌ها بعد از تشکیل کانون پیشکسوتان این باشگاه با بسیاری از هم‌دوره‌های خود قطع ارتباط کرده است!
سلطان استقلال، باشگاه را بلاک کرد!

به گزارش "ورزش سه"، یکی  از افرادی که از دیرباز به دنبال تشکیل کانون پیشکسوتان باشگاه استقلال و فعالیت آنها همسو با باشگاه بود، علی جباری است. این پیشکسوت ارزنده که به «سلطان استقلال» معروف است، همیشه ارتباط مناسبی با مدیران باشگاه و سایر پیشکسوتان داشته و سال‌ها است که در راستای حمایت از تیم گام برداشته است.

حالا اما اتفاقاتی که بر سر تشکیل کانون پیشکسوتان باشگاه رخ داد، او را آزرده خاطر کرده است. چندی قبل مدیران استقلال با انتخاب بهتاش فریبا، علی شوری، محمد نوری، محمد نوازی، شاهرخ بیانی، امیرهوشنگ زرین‌کمر و حسین تراب‌پور به عنوان اعضای هیئت مدیره کانون پیشکسوتان این جمع را تشکیل دادند و همان زمان هم غیبت علی جباری در بین آنها سوال برانگیز بود.

با گذشت چند ماه از این اتفاق، شنیده می‌شود که علی جباری از آن زمان دیگر با هیچ کدام از همدوره های خود ارتباط نگرفته و با مدیران باشگاه هم قطع رابطه کرده است!

سلطان استقلالی‌ها که هیچ صحبتی هم در فضای عمومی در این خصوص نداشته، نسبت به برخی موضوعات پیرامون نحوه تشکیل این کانون و فعالیت آن گلایه دارد و به همین خاطر خودش را کنار کشیده است!

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار