کد: 217137106 آبان 1404 ساعت 18:587.8K بازدید

ضرر هنگفت یوونتوس: ۳۷۰۰ میلیارد برای دو مربی!

یوونتوس مبلغ هنگفتی را به عنوان جریمه پس از اخراج به تیاگو موتا و ایگور تودور پرداخت خواهد کرد.
ضرر هنگفت یوونتوس: ۳۷۰۰ میلیارد برای دو مربی!

به گزارش "ورزش سه"، تودور در مارس ۲۰۲۵ به‌ عنوان جانشین موتا هدایت یوونتوس را برعهده گرفت و قراردادی تا سال ۲۰۲۷ با این باشگاه امضا کرد. او فصل گذشته توانست یوونتوس را به سهمیه لیگ قهرمانان اروپا برساند اما حضورش روی نیمکت این تیم با توجه به نتایجش در فصل جدید طولانی نشد.

بر اساس تراز مالی منتشرشده از سوی باشگاه یوونتوس برای سال مالی منتهی به ۳۰ ژوئن ۲۰۲۵، این باشگاه ۱۶.۳ میلیون یورو برای پرداخت حقوق و دستمزد موتا و اعضای کادر فنی‌اش تا پایان قراردادشان در ژوئن ۲۰۲۷ کنار گذاشته است.

اعداد مربوط به دستمزد تودور به‌ صورت رسمی اعلام نشده است اما منابع مالی معتقد هستند که این سرمربی کروات قراردادی سه میلیون یورویی در سال (حدود ۵.۵ میلیون یورو ناخالص) تا سال ۲۰۲۷ امضا کرده است که با احتساب حقوق دستیارانش، هزینه‌ای حدود ۱۱ میلیون یورو برای این باشگاه در پی خواهد داشت.

 

به این ترتیب، یوونتوس در مجموع باید بیش از ۲۷.۳ میلیون یورو به دو سرمربی سابقش پرداخت کند، مگر این که توافقی برای فسخ زودتر قراردادها صورت گیرد یا موتا و تودور پیش از پایان قراردادهایشان در سال ۲۰۲۷، هدایت تیم دیگری را برعهده بگیرند.

یوونتوس در حال حاضر لوچانو اسپالتی را گزینه‌ی اصلی برای جانشینی تودور می‌داند و طبق گزارش منابع متعدد، مدیر ورزشی این باشگاه امروز با این سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا دیدار خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار