کد: 217157807 آبان 1404 ساعت 18:3734.5K بازدید

سه بازیکن را در اختیار نداریم؛

کریم باقری: مسئولیت فنی بازی تراکتور با من است

کریم باقری می‌گوید با وجود حضور اوسمار در تبریز، مسئولیت فنی بازی تراکتور برعهده او خواهد بود.
کریم باقری: مسئولیت فنی بازی تراکتور با من است

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که کریم باقری، سرمربی موقت پرسپولیس به زمان معمول نشست خبری نرسیده بود، با درخواست خبرنگاران او از ساعت ۱۸ در هیات فوتبال تبریز حاضر شد و صحبت‌های جالبی را مطرح کرد. کریم باقری می‌گوید با وجود حضور اوسمار در تبریز، مسئولیت فنی این بازی برعهده او و دیگر مربیان پرسپولیس است.

کریم باقری که اصالتی تبریزی دارد، ابتدا با زبان ترکی صحبت‌های خود را مطرح کرد که ترجمه آن به این شرح است: خیلی ممنون از شما دوستان که لطف کردین کمی دیر آمدیم به خاطر ترافیک بود. خوشحالم که آمدم با شما حرف بزنم. امیدوارم بازی تماشاگر پسندی باشد، درست است که تماشاگران نمی‌توانند بیایند اما امیدوارم که لذت ببرند. امیدوارم هرتیمی بهتر بازی کرد نتیجه بگیرد.

کریم باقری در مورد مصدومان پرسپولیس گفت: مصدومان ما سه تا هستند. عالیشاه، شکاری به خاطر مشکل کمردرد که در چند روز آینده انشاالله می‌توانند سر تمرین بیایند. همچنین ابوالفضل بابایی هم مصدوم است. به جز این سه بازیکن همه را در اختیار داریم و کامل آمده‌ایم.

سرمربی موقت پرسپولیس در مورد چالش تیمش در خط دفاع باتوجه به آمار هجومی مثبت تراکتور و زدن ده گل در بازی‌های اخیر گفت: تراکتور با آمدن اسکوچیچ واقعا رشد خوبی داشته و پارسال هم توانست مقام قهرمانی را به دست بیاورد. امسال هم تیم و مربی خوبی دارند و به عنوان نماینده ایران در آسیا واقعا فوق العاده بازی می‌کنند و امیدوارم در آسیا پله پله بالا بروند. ما می‌دانیم که تراکتور تیم خوبی است و در دو بازی قبلی با گل‌های زیادی از زمین بیرون آمده است. بازی فردا برای دو تیم سنگین است. انرژی و بازیکنان ما در تمرینات اخیر خوب بودند. با رفتن آقای هاشمیان و آمدن آقای اوسمار، مسئولیت این بازی به من سپرده شد و تلاش کردیم تیم خوب تمرین کند و خودمان را آماده یک بازی خوب کنیم. بازی برای دو تیم سخت است و تلاش می‌کنیم نمایش خوبی داشته باشیم و کنارش تیمی که شایسته است از موقعیت‌ها استفاده کند و امیدوارم ما از موقعیت‌ها استفاده کنیم و برنده باشیم.

باقری در مورد دومین فصلی که به این شکل مقابل تراکتور سرمربی موقت است گفت: من خودم شخصا دوست داشتم که آقای هاشمیان بالای سر تیم باشد. ایشان زحمات زیادی کشیدند ولی می‌دانید در تیم‌های بزرگ نتیجه خیلی مهم است. مدیریت باشگاه تصمیم گرفت مربی را تغییر بدهند و در این چند وقت ما و دوستان بالای سر تیم بودیم و خودمان را برای این بازی آماده کردیم.

باقری ادامه داد: تراکتور تیم خوبی دارد. به آقای خداداد که یکی از دوستان خوبم است اشاره کنم که در این تیم است و امیدوارم موفق باشد. حالا شانس من مقابل تراکتور است یا هرچی، مدیریت باشگاه این وظیفه را به من سپرده است. بقیه دوستان هم زحمت کشیدند و حالا این اتفاق افتاده و کاری نمی‌شود کرد.

او در مورد غیبت هواداران در این بازی گفت: به نظر من زیبایی فوتبال ما تماشاگران است. خودتان بهتر از من می‌دانید که حال و هوای فوتبال در تبریز با تماشاگران فوق العاده می‌شود و آنها به پرشورها معروفند. این اتفاقی بود که افتاده ولی من دوست داشتم تماشاگران باشند. تماشاگران می‌توانستند به تیم‌شان کمک کنند ولی بعضی چیزها دست ما نیست. بازیکنان ما انقدر باتجربه هستند که بود و نبود تماشاکر خیلی روی‌شان تاثیر نمی‌گذارد. بودن‌شان صد در صد می‌تواند نشکل ساز شود ولی بازیکنان ما باتحربه هستند و در هر حال مشکل خاصی برای ما وجود ندارد.

کریم باقری در پایان راجع به حضور اوسمار در تبریز و اینکه چه کسی ترکیب تیم را می چیند گفت: ایشان آمدند اما از بعد از بازی در خدمت‌شان هستیم. بازی فردا دست من و باقی همکاران است. برحسب تمریناتی که انجام دادیم ترکیب می‌چینیم. در این بازی با همه دستیاران آقای هاشمیان به این بازی آمده‌ایم و آقای اوسمار با خودشان دو دستیار آورده‌اند ولی تا الان مشخص نشده و از پس‌فردا مشخص می‌شود چه کسانی نیستند و اجازه بدهید که مشخص شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
47اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار