کد: 217162307 آبان 1404 ساعت 22:269.2K بازدید

جمله‌های تحریک‌آمیز نامزد ریاست بنفیکا

پورتو حتی در محله‌اش هم بزرگترین نیست!

نامزد ریاست باشگاه بنفیکا با لحنی تند به باشگاه رقیب، پورتو تاخت تا فوتبال پرتغال وارد تنشی بی‌سابقه بشود.
پورتو حتی در محله‌اش هم بزرگترین نیست!

به گزارش ورزش سه، ژوائو نورونیا لوپز، نامزد ریاست باشگاه بنفیکا، در گفت‌وگویی صمیمی با هواداران در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) با لحنی شوخ‌طبع و گاهی تحریک‌آمیز به پرسش‌ها پاسخ داد. اما لحن تند و تیز او علیه باشگاه رقیب، پورتو، فوتبال پرتغال را به جنجال کشانده است.

لوپز که در هفته‌های اخیر با شعار «تغییر در بنفیکا» وارد رقابت انتخاباتی شده، در این گفت‌وگو درباره برنامه‌های مدیریتی‌اش، ساختار تازه باشگاه و حتی نقش جدید نونو گومز در صورت پیروزی‌اش در انتخابات صحبت کرد.

اما لحظه‌ای که بیش از همه جلب توجه کرد، زمانی بود که یکی از کاربران از او پرسید: «چرا اف‌سی پورتو بهترین باشگاه پرتغال است؟» نورونیا لبخند زد و با پاسخی کنایه‌آمیز و البته به شدت تحریک‌آمیز گفت: «اف‌سی پورتو بهترین باشگاه در استان پورتو است، اما حتی آن‌جا هم بزرگ‌ترین نیست. راستش را بخواهید پورتو فقط در محله‌اش بهترین است نه در کل کشور!»

2253594

او درباره علایق شخصی‌اش هم صحبت کرد و وقتی از او پرسیدند بازیکن محبوبش به‌جز اوزه‌بیو چه کسی است، پاسخ داد: «ریکاردو گومز بی‌همتا!» و درباره فیلم مورد علاقه‌اش گفت: «رستگاری در شاوشنک».

بلافاصله بعد از انتشار این مصاحبه، هواداران پورتو با حداکثر خشم ممکن مشغول پاسخ دادن به این نامزد ریاست بنفیکا هستند. در جبهه مقابل هواداران بنفیکا که از این کنایه تند خوشحال شده‌اند مشغول حمایت از لوپز هستند. به نظر می‌رسد او با همین حمله لفظی تند به پورتو، برای خودش برنده شدن در انتخابات را قطعی کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار