کد: 217165808 آبان 1404 ساعت 00:5416.5K بازدید

عملکرد ضعیفی داشتیم

انریکه: اشک‌های دوئه نگرانم کرد

لوئیس انریکه، سرمربی پاری‌سن‌‌ژرمن، می‌گوید اشک‌های دزیره دوئه پس از مصدومیت، او را نگران کرده است.
انریکه: اشک‌های دوئه نگرانم کرد

به گزارش "ورزش سه"، یک هفته مانده به میزبانی از بایرن مونیخ در پارک دو پرنس در لیگ قهرمانان، سفری که به نظر می‌رسید یک بازی ساده مقابل لوریانِ رتبه شانزدهمی لیگ یک باشد، برای پاری‌سن‌ژرمن به کابوس تبدیل شد. این باشگاه نه تنها سومین تساوی‌اش را در چهار هفته اخیر ثبت کرد، بلکه دزیره دوئه را هم از دست داد؛ او در حالی که دستش را پشت ران راستش گرفته بود، با چشمان اشک‌بار از زمین خارج شد. لوئیس انریکه، سرمربی پی‌اس‌جی، پس از بازی درباره نمایش تیمش صحبت کرد.

عملکرد پی‌اس‌جی؟
ضعیف بودیم، به‌خصوص در نیمه اول، چون هیچ موقعیتی خلق نکردیم، هیچ دوئل یک‌ در مقابل یکی را نبردیم و با دفاع فشرده حریف مشکل داشتیم. با این حال، این فاز بازی را خوب می‌شناسیم. حیف شد، چون گل زدیم و بلافاصله در حرکت بعدی گل خوردیم. در نیمه دوم بهتر شدیم، اما خیلی سخت است چون به امتیاز نیاز داریم.

اینکه دزیره دوئه را از دست بدهید آزاردهنده است یا دو امتیاز؟

هر مصدومیتی خبر بدی است. این یکی عجیب بود، هنوز وضعیتش را نمی‌دانم، امیدوارم خیلی جدی نباشد.

مصدومیت دوئه بخشی از سریال بدبیاری‌های پی‌اس‌جی است. نظرتان چیست؟

فعلاً ترجیح می‌دهم بگویم همه بازیکنان در اختیار تیم هستند. باید صبر کنیم تا درباره مصدومیت دزیره بیشتر بدانیم.

اشک‌های او شما را نگران کرد؟
بله اما وقتی بازیکن حرفه‌ای هستی، می‌دانی که فشردگی بازی‌ها در این دوره، همراه با تیم ملی، باعث می‌شود شرایط این‌گونه شود. می‌دانیم مصدومیت جزء حرفه هر بازیکنی است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار