کد: 217167208 آبان 1404 ساعت 09:1715.9K بازدید

آقاجان آماده تقابل جذاب می‌شود؛

مدافع تراکتور آماده میزبانی از تیم سابق! (عکس)

محمد آقاجانپور چهره ویژه خیبر در تقابل با دو تیم سابق خواهد بود.
مدافع تراکتور آماده میزبانی از تیم سابق! (عکس)

به گزارش ورزش سه، مدافع راست‌پای تیم خیبر که در این تیم تغییر پست داده و از دفاع کناری به مرکزی نقل مکان کرده، برای دیدار با گل‌گهر سیرجان و همچنین تراکتور تبریز از انگیزه بالایی برخوردار است، چرا که سابقه چهار فصب بازی در این دو تیم را دارد.

آقاجان در ترکیب تیم امیر قلعه‌نویی در سیرجان به میدان می‌رفت و جزو بازیکنان ثابت این تیم بود. او همچنین با درخشش در گل‌گهر انتقال بزرگ خود به تراکتور را تکمیل کرد تا زیر نظر مربیان مختلف از جمله پاکو خمس، قربان بردیف، زوونیمیر سولدو و حتی مدتی دراگان اسکوچیچ فعالیت خود را ادامه دهد.

آقاجانپور در دو تیم گل‌گهر و تراکتور روی هم بیش از ۵۰ بار در لیگ  برتر به میدان رفت و عمده تجربه خود را در کنار سه فصل بازی در پدیده، در این دو تیم و زیر نظر مربیان آنها به دست آورد و حالا در ۲۸ سالگی تلاش خواهد کرد در پست جدید بدرخشد.

2253695

نکته جالب اینکه باشگاه خیبر نیز پوستر بازی خود را با چهره این بازیکن طراحی کرده تا به او برای تقابل با تیم سابق روحیه بدهد. آقاجانپور هفته آینده هم در ورزشگاه تختی خرم‌آباد برابر تراکتور قرار می‌گیرد و یک روز ویژه در انتظار این بازیکن را خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار