
به گزارش "ورزش سه"، لی دو هی سرمربی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختران ایران پس از کسب عنوان قهرمانی در سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان بحرین گفت: توقع داشتیم بچهها در فینال با همه توان بازی کنند. بازی فینال معمولا با استرس زیاد همراه است اما بازیکنان توانستند آن را مدیریت کنند و تمرکزشان را برگردانند. به بازیکنانم خسته نباشید میگویم، واقعا زحمت کشیدند.
وی در مورد عدم تمرکز بازیکنان و واگذاری دو ست، گفت: ترکیب بازیکنان را تغییر دادیم و این موضوع را با توجه به حال بازیکنان انجام دادیم و همین موضوع روی روند کار تاثیر گذاشت و توانستیم موفق شویم.
مرحله نهایی مسابقات والیبال سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان امروز (چهارشنبه هفتم آبان) با هشت دیدار در دو گروه جنسیتی پیگیری شد و تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران به مصاف اندونزی رفت و سه بر دو این تیم را شکست داد تا برای نخستین بار قهرمان آسیا شود.