کد: 227194616 بهمن 1404 ساعت 11:2812.9K بازدید

برای خرید یک باشگاه

سرخیو راموس به فوتبال برزیل رفت!

کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا در جلسه‌ای برای ورود به جمع سهامداران باشگاه یوونتود حضور یافت.
سرخیو راموس به فوتبال برزیل رفت!

به گزارش "ورزش سه"، رشد تصاعدی لیگ برزیل در سال‌های اخیر، با ورود گسترده سرمایه‌گذاران خارجی به باشگاه‌ها توضیح داده می‌شود. باشگاه یوونتود نیز اکنون در همین مسیر قرار دارد و سرخیو راموس بخشی از این عملیات است.

راموس که پس از پایان قراردادش با رایادوس مونتری، هنوز خبری از خداحافظی‌اش منتشر نشده، همچنان به تنهایی تمرین می‌کند تا پیشنهاد وسوسه‌کننده‌ای از راه برسد. با این حال، او مدتی است که نگاه خود را به فراتر از مستطیل سبز معطوف کرده است. 

پس از ورود جدی راموس به فرآیند خرید باشگاه سویا، رسانه گلوبو فاش کرد که او «در یک جلسه مجازی بین نمایندگان یوونتود و شرکت فایو اِلِون کپیتال شرکت کرده است.»

2288600

در حال حاضر، مذاکرات هنوز تا رسیدن به مرحله نهایی فاصله زیادی دارد. ایده اصلی این بود که گفتگوها بین طرفین پس از توافق در آخرین جلسه (که اوایل دسامبر گذشته برگزار شد) از سر گرفته شود. گلوبو گزارش داده است که شرکت باید اولین پیش‌نویس طرح را ارائه دهد تا توسط بخش حقوقی باشگاه یوونتود ارزیابی شود.

این فرآیند که از دو سال پیش آغاز شده، یک مدل مالکیتی مختلط را پیش‌بینی می‌کند که در آن شرکت کنترل ۹۰ درصد سهام باشگاه را در دست بگیرد و ۱۰ درصد باقی‌مانده در اختیار نمایندگان فعلی بماند. پیشنهاد ارائه شده برای آن ۹۰ درصد، ۴۰۰ میلیون رئال برزیل (معادل حدود ۶۵ میلیون یورو) برآورد شده است. البته این مبلغ شامل دارایی‌هایی مانند ورزشگاه یا شهرک ورزشی نمی‌شود.

طی هفته‌های اخیر تأیید شد که در صورت خرید باشگاه سویا، سرخیو راموس طبق مقررات فعلی نمی‌تواند برای این تیم بازی کند. اما در برزیل، قانون این اجازه را می‌دهد که مالک یک باشگاه بتواند به عنوان بازیکن نیز آن را نمایندگی کند. بنابراین، کسی چه می‌داند، شاید این دریچه‌ای برای ادامه دوران بازیگری او در یوونتود باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار