کد: 217215210 آبان 1404 ساعت 12:5314.1K بازدید

سومین گل، خیلی نرم و فنی

هادی و رویای پوشیدن پیراهن تیم ملی

چادرملو اردکان با بردی که روز گذشته مقابل مس رفسنجان آورد، به جایگاه سوم جدول صعود کرد.
هادی و رویای پوشیدن پیراهن تیم ملی

به گزارش ورزش سه، چادرملو روز گذشته در رفسنجان موفق شد تا با نتیجه ۳-۲ برابر تیم رسول خطیبی یک برد مهم را کسب کند و خود را تا رده سوم جدول بالا بکشد. شاگردان اخباری که این فصل عملکرد بسیار خوبی داشته اند با این برد مهم خارج از خانه حالا به عنوان یک حریف سرسخت برای همه تیم ها شناخته می شوند. هادی حبیبی‌نژاد ستاره خوزستانی چادرملو که فصل قبل یکی از بهترین بازیکنان لیگ برتر بود، حالا و پس از گذراندن مصدومیت ابتدای فصل دوباره به همان ستاره قبلی تبدیل شده است.

2254352

او روز گذشته نیز اشتباه نیما میرزازاد در پاس به هم‌تیمی خود را با یک ضربه فنی و نرم به گل تبدیل کرد تا سومین گل خود در این فصل را نیز به ثمر برساند و همان ستاره مورد انتظار اهالی فوتبال باشد. با توجه به عملکرد چادرملو و البته نگاه ویژه امیرقلعه‌نویی سرمربی تیم ملی و کادرفنی‌اش احتمال دارد تا این تیم برای نخستین بار صاحب بازیکن ملی‌پوش در تیم ملی فوتبال شود و حبیبی‌نژاد این شانس را دارد تا پس از درخشش و رو آمدن در فوتبال در سن ۲۹ سالگی، پیراهن تیم ملی را بپوشد.

2254353

حبیبی‌نژاد که همیشه از انگیزه و امیدش برای پوشیدن این پیراهن مقدس گفته، در میکسدزون مسابقه پس از مس رفسنجان در این خصوص نیز گفت: آرزوی هر فوتبالیستی است که به تیم ملی دعوت شود. این موضوع سخت است اما تلاشم را می‌کنم تا این موضوع را پیگیری کنم و به تیم ملی دعوت شوم.

چادرملو در دیدار بعدی خود در یزد به مصاف آلومینیوم خواهد رفت و حبیبی‌نژاد امیدوار است تا روند درخشش را با گل یا پاس گل در این مسابقه ادامه دهد و خود را به تیم ملی نزدیک تر‌کتد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار