
به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید شب گذشته در چارچوب دیدارهای هفته یازدهم رقابتهای لالیگا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و با حمایت هوادارانش روبروی والنسیا به میدان رفت و موفق شد با نتیجه 4-0 برابر این تیم به پیروزی برسد و سه امتیاز ارزشمند دیگر را هم در این فصل به دست آورد.
والورده پس از پایان این بازی با تلویزیون رئال مادرید گفتگو کرد.
بازی
«نیمه اول فوقالعادهای داشتیم. وقتی ۰-۳ جلو میافتی، طبیعی است که کمی افت کنی اما باید همچنان پیشرفت کنیم و اشتباهاتمان را به حداقل برسانیم. در نیمه دوم کمی افت داشتیم ولی این بخشی از نتیجه است. وقتی اختلاف زیاد است، معمولاً به حریف اجازه میدهی که موقعیتهایی ایجاد کند.»
تعهد تیم
«بازیکنان باکیفیت زیادی داریم. همیشه دوست دارم آن غرور در بازپسگیری توپ را برجسته کنم، وقتی حریف مالکیت دارد. این که پس از لو رفتن توپ، هرچه سریعتر برای پرس آن اقدام کنیم. در همین لحظات است که بیشترین موقعیتها را میسازیم. باید همچنان این بخش را بهبود ببخشیم. بازیکنان بسیار باکیفیتی داریم که برای پس گرفتن توپ تلاش زیادی میکنند و ما که در خط دفاع هستیم، به کارشان افتخار میکنیم.»

امباپه
«او فوقالعاده است. باید از حضورش لذت ببریم و بیشترین بهره را از او ببریم. امیدوارم همچنان برای رئال مادرید و خودش گل بزند تا به افتخاراتش در این مسیر کوتاه اما تازه آغاز شده اضافه کند. او هنوز چیزهای زیادی برای دستیابی دارد و به آنها خواهد رسید، چون همه ویژگیها را دارد و یکی از بهترینهای جهان است.»
گل کارراس
«او ضربه فوقالعادهای دارد. همیشه در تمرینات این را نشان داده است. بسیار سخت کار کرده است و انگیزه زیادی برای رشد و پیشرفت دارد تا بتواند در این باشگاه اثرگذار باشد. شایسته این اتفاق است. بازیکن خوبی است و انسان خوبی هم هست.»