کد: 217253512 آبان 1404 ساعت 09:1336.1K بازدید

پاسخ جالب کلانتری:

قرعه اید‌ه‌آل برق در جام حذفی: با پرسپولیس در شیراز!

سرمربی برق شیراز می‌گوید دوست دارد از فرصت جام حذفی برای محک زدن شاگردانش مقابل حریفی قدرتمند استفاده کند.
قرعه اید‌ه‌آل برق در جام حذفی: با پرسپولیس در شیراز!

به گزارش "ورزش سه"، یکی از مهمترین و شاید بتوان گفت جذاب‌ترین خبرهای تابستان امسال فوتبال ایران، بازگشت باشگاه برق شیراز به مسابقات بود. خبر احیای دوباره این تیم با واکنش‌های مثبت اهالی فوتبال همراه شد و حالا این تیم در لیگ دسته دو، مسیر بازگشت خود به لیگ برتر را آغاز کرده است. برق که هدایتش را علی‌اصغر کلانتری بر عهده دارد، بعد از بردن تیم سپاهان‌ب، در دور سوم جام حذفی توانست صنعت نفت آبادان را از پیش رو بردارد و با حذف یکی از چهار تیم برتر سال قبل، به نوعی خالق یکی از اولین شگفتی‌های امسال باشد.

به همین بهانه، خبرنگار ما گفت‌وگویی با علی اصغر کلانتری داشت که از بازگشت رسمی برق شیراز به مسابقات گرفته تا قرعه ایده‌آل این تیم در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی صحبت‌های جالبی مطرح کرد:

* ابتدا از احیای دوباره تیم برق صحبت کنید.

از نظر من، برق شیراز در واقع «احیاشدنی» نبود، چون هیچ‌وقت در دل هوادارانش خاموش نشد. ما خودمان از خانواده‌ی برق هستیم؛ سال‌ها با این تیم بازی کردیم، کاپیتانش بودیم و خاطرات تلخ و شیرین زیادی با آن داریم. برای همه‌ی فوتبال‌دوستان ایران، بازگشت برق یک خبر خوشحال‌کننده بود. در هر شهری که می‌رفتیم، مردم سراغ برق را می‌گرفتند.  

خوشبختانه با همت دکتر غلام‌زاده و مجموعه دلسوز مدیریتی که کنارشان هستند، بدهی‌ها تسویه شد، مشکلات برطرف گردید و باشگاه دوباره جان گرفت. هرچند زمان کمی داشتیم و باید با عجله تیم را برای لیگ دو آماده می‌کردیم. برای من افتخار بزرگی بود که دوباره در خدمت برق باشم. وقتی صحبت سرمربیگری در لیگ دو شد، گفتم اگر تیم دیگری بود شاید نمی‌پذیرفتم، ولی برق برای من فرق دارد.  

* برق فرصت زیادی نداشت و تیم چطور جمع و جور شد؟  

بله، ما وقت زیادی نداشتیم. حتی مسابقات در آستانه شروع بود که توانستیم تست‌گیری را آغاز کنیم. ابتدا از بازیکنان استان فارس و شیراز که در تیم‌های مختلف لیگ‌ها بازی می‌کردند دعوت کردیم. در مدت‌زمان کوتاهی حدود هفت تا هشت روز چند مرحله تست برگزار شد و در نهایت جمعی از بازیکنان بومی و چند نفر از شاگردان سابق خودم در تیم‌های مختلف را انتخاب کردیم. الان حدود ۷۵ درصد تیم از بازیکنان بومی و مستعد زیر 23 سال تشکیل شده و به نظرم این ترکیب برای آینده برق بسیار ارزشمند است.

* این هفته پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان در جام حذفی، نام برق را دوباره بر سر زبان‌ها انداخت. اگر بگویم این برد برای خیلی‌ها شگفتی بود، به شما برنمی‌خورد؟

نه، ناراحت نمی‌شوم. ما تازه بعد از ۱۶-۱۷ سال بازگشتیم به فوتبال کشور، ما را به اندازه یک تیم در لیگ دو ببینید هر چند برق اسم بزرگی است. طبیعی است اگر خیلی‌ها از این برد تعجب کنند. همین که مردم و هواداران دوباره نام برق را در ورزشگاه‌ها فریاد می‌زنند، برای ما کافی است.

* بازی در ورزشگاه حافظیه برگزار شد. چرا از پارس استفاده نکردید؟

ورزشگاه پارس زمین دوم ما محسوب می‌شود، ضمن اینکه حافظیه برای ما خاطره دارد. سال‌هایی که برق در اوج بود، همین ورزشگاه پر می‌شد از هواداران. بنابراین تصمیم گرفتیم بازی در حافظیه باشد تا انرژی و خاطرات شیرین گذشته به تیم برگردد. از شرایط زمین و چمن هم رضایت کامل داریم.

* بازی چطور پیش رفت؟

تیم ما ترکیبی از جوانی و تجربه است. برد مقابل صنعت نفت نشان داد که پتانسیل بالایی داریم. نیمه اول باختیم، اما در نیمه دوم چهره‌ی واقعی تیم را نشان دادیم و با تغییرات تاکتیکی، جریان بازی را برگرداندیم. هم ما و هم آبادانی‌ها موقعیت‌های خوبی داشتیم و بازی تماشایی از آب درآمد. روی پنالتی‌ها هم خیلی تمرین کرده بودیم.

* خودتان توقع داشتید صنعت نفت را شکست دهید؟

بله، احساس درونی‌ام پیش از بازی همین را می‌گفت. با اینکه صنعت نفت تیم بزرگی است با ساختار لیگ‌برتری، اما ایمان داشتم اگر منظم و پرانرژی بازی کنیم، می‌توانیم موفق شویم. حتی پیش بینی خودم این بود که در ضربات پنالتی پیروز شویم و همینطور هم شد.

* در قرعه‌کشی مرحله‌ی بعد جام حذفی، دوست دارید با کدام تیم روبه‌رو شوید؟

با پرسپولیس. دلیلش ساده است: پرسپولیس بزرگترین تیم ایران است، و من دوست دارم برق در شروع مسیر جدیدش با بزرگ‌ترین‌ها روبه‌رو شود. اگر قرعه طوری باشد که در شیراز میزبان باشیم، چه بهتر. روبه‌رو شدن با تیمی در سطح پرسپولیس یا استقلال می‌تواند تجربه‌ای بزرگ برای بازیکنان جوان ما باشد.

* فکر می‌کنید در صورت رویارویی با پرسپولیس بتوانید شگفتی دیگری خلق کنید؟ 

قطعا بازی دشواری خواهد بود، اما فوتبال جای غیرممکن نیست. هدف من بیش از هر چیز رساندن جوانان تیم به خودباوری است. همین‌که بتوانند مقابل تیم‌های بزرگ بازی کنند و بجنگند، خودش یک برد است. 

من خاطره خوبی از جام حذفی دارم؛ زمانی که سرمربی فجر سپاسی بودم، چند هفته بود که نتایج خوبی نگرفته بودیم تا اینکه در آن رقابت‌ها مقابل ذوب‌آهن امیر قلعه‌نویی برنده شدیم و همانجا روند پیروزی‌های ما شروع شد. این تجربه به من یاد داد که جام حذفی گاهی جایی است برای شروع فصل تازه‌ی یک تیم.

* صحبت پایانی.

هدف اصلی‌مان این است که تا جای ممکن پیش برویم، ساختار باشگاه تثبیت شود و برق دوباره به سطح اول فوتبال ایران برگردد. مطمئن باشید این تیم در سال‌های آینده دوباره خواهد درخشید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار