کد: 217265512 آبان 1404 ساعت 17:2813.9K بازدید

خیال فلیک راحت: مدافع بارسا از مصدومیت برگشت

آندریاس کریستنسن امروز در تمرینات بارسلونا حضور پیدا کرد.
خیال فلیک راحت: مدافع بارسا از مصدومیت برگشت

به گزارش "ورزش سه"، بازیکنان بارسلونا پس از پیروزی برابر الچه در لالیگا به تمرینات بازگشتند و اکنون در حال آماده‌سازی برای دیدار برابر کلوب بروژ هستند که از هفته چهارم مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه یان بریدل به میزبانی تیم بلژیکی برگزار خواهد شد.

موندو دیپورتیوو مدعی شده است که بازیکنان بارسا در شهرک ورزشی این تیم یک جلسه تمرینی ریکاوری برگزار کردند که برای بازیکنان اصلی سبک‌تر بود. مهم‌ترین خبر و اتفاق مثبت روز، حضور آندریاس کریستنسن در تمرین گروهی بود. او تمریناتش را با بارسا آغاز کرده، هرچند هنوز درباره سفرش تصمیم نهایی گرفته نشده است و فلیک باید در این مورد تصمیم‌گیری کند.

2255217

اتفاق تازه دیگری که در این جلسه تمرینی رخ داد، بازگشت تونی فرناندز به تمرینات تیم اول بود، پس از این که در بازی اخیر برای بارسا اتلتیك به میدان رفته بود. این مهاجم در دیدار برابر خیرونا در نیمه اول بازی کرد و در بین دو نیمه جایش را به خوان هرناندز داد. همچنین درو، شاوی اسپارت، کوچن و ادر آلر نیز در تمرین امروز تیم اول حضور داشتند و تحت نظر فلیک آماده شدند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار