کد: 217292913 آبان 1404 ساعت 22:486.2K بازدید

آندری سانتوس عاشق چلسی است

با استوائو مقایسه‌ام نکنید، مسیر خودم را دارم!

آندری سانتوس پیش از دیدار چلسی با قره‌باغ گفت پس از چند دوره قرضی حالا آماده‌تر از همیشه است و می‌خواهد با پیراهن آبی بجنگد.
با استوائو مقایسه‌ام نکنید، مسیر خودم را دارم!

به گزارش ورزش سه، آندری سانتوس، هافبک چلسی، در نشست خبری پیش از دیدار با قره‌باغ گفت که پس از چند تجربه قرضی در تیمهای مختلف، حالا در چلسی آماده‌تر از همیشه است و تصمیم گرفته همه سعی‌اش را بکند تا در ترکیب اصلی تیم جا بیفتد.

این بازیکن ۲۱ ساله در ژانویه ۲۰۲۳ به چلسی پیوست اما بلافاصله برای ادامه فصل به صورت قرضی به واسکو دا گاما برگشت. نیم‌فصل اول فصل ۲۴-۲۰۲۳ را در ناتینگهام فارست گذراند، اما به دلیل کمبود زمان بازی به چلسی بازگردانده شد و بقیه فصل را در باشگاه استراسبورگ، تیمی که با چلسی مالک مشترک دارد، سپری کرد. او فصل گذشته هم دوباره به صورت قرضی در همین تیم فرانسوی بازی کرد تا اینکه تابستان امسال در جام جهانی باشگاه‌ها نخستین بازی رسمی خود را با پیراهن چلسی انجام داد.

سانتوس در این فصل تاکنون ۱۱ بازی زیر نظر انزو مارسکا انجام داده و یک پاس گل در لیگ قهرمانان داده و نخستین گل خود برای باشگاه را برابر ولورهمپتون در جام اتحادیه به ثمر رسانده است.

2255659

او درباره مسیر پیشرفت خود گفت: "وقتی در فارست بودم ۱۸ یا ۱۹ ساله بودم. واقعا خیلی جوان بودم. حالا احساس می‌کنم برای بازی در لیگ برتر آماده‌تر هستم. این یک مسیر است، و برای من مسیر شخصی‌ای است که خیلی دوستش دارم. استوائو از برزیل آمده و شکل بازی‌اش عالی است. بله روند من با او متفاوت بود، چون به صورت قرضی رفتم و برگشتم. بنابراین این روند من است."

وقتی از او پرسیدند چه توصیه‌ای برای بازیکنان جوانی دارد که در موقعیتی مشابه وارد باشگاه می‌شوند، پاسخ داد: "باید به جنگیدن ادامه بدهید، چون این مسیر ماست. همیشه باید بجنگید."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار