کد: 217299014 آبان 1404 ساعت 07:5570.1K بازدید

توضیح کوتاه پزشک صابر: ایست قلبی ساعت ۵ صبح

دکتر برهانی، یکی از پزشکان صابر کاظمی درباره اتفاق رخ داده برای او توضیح داد.
توضیح کوتاه پزشک صابر: ایست قلبی ساعت ۵ صبح

به گزارش "ورزش سه"، دقایقی پیش بود که رسماً خبر هولناک و باورنکردنی درگذشت صابر کاظمی اعلام شد. این ستاره جوان والیبال ایران حدود ٢٠ روز قبل در دوحه به کما رفت و پس از آن تلاش‌های زیادی برای بازگشت او در بیمارستان پیامبران تهران اتفاق افتاد اما معجزه‌ای در کار نبود و صابر از بین ما رفت. 

در واقع بر اساس آن چیزی که دکتر جباری، مسئول تیم پزشکی صابر کاظمی و میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران اعلام کرده بودند، مرگ مغزی این ستاره جوان والیبال ایران از همان اولین روزهای بستری شدن او در دوحه توسط پزشکان قطری اعلام شده بود و از نظر علمی امید چندانی به بازگشت وجود نداشت. نهایتا لحظاتی پیش درگذشت این جوان دوست داشتنی والیبال ایران تایید شد. 

دکتر برهانی، یکی از پزشکان صابر کاظمی، در گفت و گویی کوتاه با ورزش سه درباره این اتفاق گفت: "از دیشب و حدود ساعت ١١،١٠ تعداد نبض‌های ایشان به شدت کاهش یافت. در ادامه هم افت فشار خون شدید داشتند. حوالی ساعت ۵:١۵ صبح دچار ایست قلبی شدند و ساعت ۶:١٠ صبح سی پی آر شدند و بعد از آن هم متاسفانه دیگر برنگشتند."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
80اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار