کد: 217315114 آبان 1404 ساعت 19:1716.6K بازدید

ستاره گل‌گهر موهای سامورایی را قیچی کرد:

رونمایی رضا اسدی از نسخه‌ جام‌ملت‌ها

رضا اسدی با اصلاح موهایش شبیه به دورانی شده است که با پیراهن تیم ملی به میدان می‌رفت و آمار گلزنی خوبی در لیگ برتر داشت.
رونمایی رضا اسدی از نسخه‌ جام‌ملت‌ها

به گزارش «ورزش سه»، رضا اسدی هافبک باتجربه تیم گل‌گهر در آستانه هفته جدید رقابت‌های لیگ برتر با ظاهری متفاوت در تمرینات تیمش حاضر شد. اسدی که در هفته‌های ابتدایی حضورش در سیرجان با مدل موی خاص و موهایی بلند که از بالا بسته می‌شد در زمین حاضر می‌شد حالا تصمیم گرفته با موهای کوتاه و ظاهری متفاوت آماده بازگشت به ترکیب اصلی شود.

اسدی از همان نخستین روزهای حضورش در گل‌گهر توانست برای تیمش تاثیرگذار باشد، او در اولین دیدارش با پیراهن این تیم مقابل ملوان بندرانزلی موفق به گلزنی شد و شروعی امیدوارکننده داشت. با این حال در هفته‌های بعدی از روند گلزنی فاصله گرفت و حتی در چند بازی اخیر از ترکیب اصلی تیم مهدی تارتار دور ماند تا به عنوان بازیکن جانشین در نیمه دوم به میدان برود.

گل‌گهر در هفته‌های اخیر در روند گلزنی‌اش آمار خوبی نداشته و بازگشت اسدی به فرم ایده‌آل می‌تواند دوباره روند هجومی تیم را بهبود ببخشد. اسدی در اوج دورانش با گل‌زنی‌های پیاپی برای تراکتور و سپاهان یکی از مدعیان آقای گلی لیگ برتر بود و حالا در تلاش است تا بار دیگر آن روزهای خوب را تکرار کند. جالب اینکه مدل موی جدید او شباهت زیادی به استایلش در دوران حضور در تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا دارد؛ شاید نشانه‌ای از انگیزه درونی او برای بازگشت به همان فرم درخشان گذشته باشد

رضا اسدی از هفته چهارم لیگ برتر به جمع گل‌گهری‌ها اضافه شد و تاکنون در ۶ مسابقه برای این تیم به میدان رفته است؛ ۲ بار در ترکیب اصلی و ۴ بار به عنوان بازیکن تعویضی و در این مدت یک گل هم برای تیمش به ثمر رسانده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار