کد: 217316715 آبان 1404 ساعت 06:458.8K بازدید

تیم ملی کره شمالی با خبرنگاران کره جنوبی مصاحبه نکرد

اختلاف کره شمالی و جنوبی به جام جهانی کشید!

کره شمالی در جام جهانی نوجوانان با پیروزی ۵‌ـ‌۰ برابر السالوادور درخشید، اما پس از بازی حتی با وجود درخواست فیفا حاضر به گفت‌وگو با رسانه‌های کره‌ جنوبی نشد.
اختلاف کره شمالی و جنوبی به جام جهانی کشید!

به گزارش ورزش سه، تیم ملی زیر ۱۷ سال کره شمالی روز سه‌شنبه در آغاز جام جهانی نوجوانان با نمایشی قاطع السالوادور را ۵ بر صفر شکست داد، اما پس از بازی حاضر نشد با رسانه‌های کره‌ جنوبی مصاحبه کند، حتی با وجود درخواست مستقیم فیفا.

در این مسابقه که در زمین شماره ۹ مجموعه اسپایر زون دوحه برگزار شد، کره شمالی از ابتدا بر حریف آمریکای لاتین خود برتری داشت و با پاس‌های سریع و حرکات هماهنگ، حریف را تحت‌فشار گذاشت. لی گانگ‌ریم در دقیقه ۱۴ نیمه اول گل اول را زد و تیمش پس از آن چهار گل دیگر وارد دروازه السالوادور کرد تا نخستین پیروزی خود را جشن بگیرد.

در این تورنمنت به‌دلیل فشردگی برنامه‌ها، نشست‌های مطبوعاتی رسمی برای هر بازی برگزار نمی‌شود و مصاحبه‌ها در منطقه‌ی میکسد‌زون انجام می‌گیرد. خبرنگاران در پایان بازی منتظر ماندند تا از لی گانگ‌ریم (زننده دو گل برای کره شمالی) و سرمربی تیم، ریم چول‌مین، مصاحبه بگیرند و حتی درخواست رسمی‌شان را به فیفا ارائه دادند.

2256120

لی گانگ‌ریم که از سوی فیفا به‌عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد، تنها با رسانه‌های انگلیسی‌زبان و شبکه‌ی پخش‌کننده‌ی تورنمنت در خاورمیانه مصاحبه کرد؛ گفت‌وگویی رسمی به‌همراه دریافت جایزه MVP. او با لبخندی محتاط در برابر دوربین حاضر شد و از طریق مترجم درباره دیدار با السالوادور صحبت کرد.

اما زمانی که خبرنگار «اسپو تی‌وی ‌نیوز» که یک رسانه کره جنوبی است خواست با او گفت‌وگو کند، مترجم تیم با اشاره دست مانع شد و مصاحبه را رد کرد. بازیکن کره شمالی تنها با تکان دادن سر (نشانه احترام در فرهنگ آسیای شرقی)، تبریک خبرنگار را پذیرفت اما گفت‌وگویی به زبان کره‌ای انجام نشد.

2256121

ریم چول‌مین هم در میکسد‌زون حضور نیافت. یکی از مسئولان فیفا توضیح داد: "درخواست مصاحبه با سرمربی را دریافت کرده‌ایم و سعی کردیم با تیم کره شمالی تماس بگیریم اما پاسخی نگرفتیم. احتمالاً باید پیش از بازی دوم مرحله گروهی دوباره تلاش کنیم."

با وجود این رفتار عجیب تیم کره شمالی، خبرنگار رسانه کره جنوبی حاضر در محل تأکید کرد که عملکرد تیم کره شمالی برخلاف انتظار آرام و منظم بود؛ سرمربی بازیکنانش را تشویق می‌کرد و کادر فنی با انرژی از کنار خط دستورهایی مثل «سریع‌تر نزدیک شوید» را فریاد می‌زدند.

تیم نوجوانان کره شمالی که با این برد پرگل صدرنشین گروه G شد، در روز هفتم نوامبر مقابل آلمان می‌ایستد و در روز دهم همین ماه با کلمبیا دیدار خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار