کد: 217335615 آبان 1404 ساعت 18:461.6K بازدید

برد یک نیمه‌ای ذوبی‌ها مقابل گل‌گهر

نیمه نخست در سیرجان با برتری یک بر صفر ذوب آهن به پایان رسید.
برد یک نیمه‌ای ذوبی‌ها مقابل گل‌گهر

به گزارش ورزش سه، در چارچوب هفته دهم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌های گل‌گهر سیرجان و ذوب‌آهن اصفهان از ساعت ۱۷:۳۰ امروز در ورزشگاه اختصاصی باشگاه گل‌گهر  به مصاف هم رفتند؛ دیداری حساس برای هر دو تیم که نیمه نخست آن با برتری یک‌برصفر شاگردان حدادی‌فر به پایان رسید.

ذوب‌آهن که برای فرار از قعر جدول به امتیاز این دیدار نیاز مبرم داشت، در دقیقه ۳۰ به گل رسید. ارسال کرنر محمدرضا شوشتری با ضربه سر خطرناک شایان مصلح همراه شد، اما واکنش ناقص فرزین گروسیان باعث شد توپ برگشتی مقابل آرش قادری قرار بگیرد و او با ضربه‌ای دقیق دروازه گل‌گهر را باز کند.

در ادامه، شاگردان تارتار با فشار بیشتری حمله کردند و مهدی تیکدری با شوت از راه‌دور و امید حامدی‌فر با ضربه والی از داخل محوطه دروازه ذوب‌آهن را تهدید کردند که واکنش پارسا جعفری روی ضربه هافبک پیش‌کشیده گل‌گهر اجازه گلزنی به تیم میزبان نداد.

نیمه نخست با همان تک گل آرش قادری به سود ذوب‌آهن تمام شد تا شاگردان قاسم‌حدادی‌فر در نیمه دوم با انگیزه کنترل جریان مسابقه و حفظ برتری وارد زمین شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار